Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znawczyni typkow

Prawiczki przesadzają ! - - wcale nie mają przegranego życia

Polecane posty

Gość znawczyni typkow

tak jęczą na wszystko ,a teraz ich nie ma ?? czyli albo są w pracy albo w szkole. darker mial kogos wiec chyba taki brzydki nie jest

Gość aaaasssssaaaaassssa
przecież te teksty to zwykła prowokacja mająca na celu ośmieszyć dziewictwo/prawictwo. Sama byłam dziewicą do 25 roku życia i w niczym nie przypominałam ludzi którzy tutaj prowokują, mój facet był prawiczkiem do 20paru lat i również w niczym nie przypominał tych, którzy tutaj sieją ferment. Ale mamy głupie społeczeństwo, ludziska dają się nabrać i wolą dać dupy w wieku 15-16 lat aby nie być takimi jak ci prowokatorzy.

Jak to ktoś niedawno ujął: problemem nie jest prawictwo, ale to co do niego doprowadziło.

Gość tościk z serem
Waszym problemem nie jest prawictwo , ale zaburzona wizja świata :O jęki , stęki na wszystko , Darker potrafi tylko bluzgac , najlepsza obroną jest przeciez atak . Ja sam byłem prawiczkiem do 25 r.z , przez 1,5 roku mialem 3 dziewczyny , i pierwsza jakos mnie nie wysmaiala. Twarzy modela tez nie mam , mercedesa rowniez ... kilku kolegów tez było , a moze nadal są ? Ale wiadomo faceci wola sie chwalic ,ze ''dymali super dziunię na imprezie'' a tak naprawde zabawiali sie przed monitorem ,albo całowali . A Wy jęczcie dalej . Czekajcie na cud :D powodzenia

Gość tościk z serem
z Wasza głowa jest duzo ''nie tak'' :classic_cool:

Gość tościk z serem
chcę ci pomóc :D:D:D

Gość tościk z serem
jasne ,ze tak...pomocy psychiatrycznej :) albo dać wam rente i bedzie spokoj :classic_cool:

"Darker potrafi tylko bluzgac , najlepsza obroną jest przeciez atak" Prawda boli, co? "A Wy jęczcie dalej . Czekajcie na cud powodzenia" Kto tu czeka na cud? Ile wina dziś wychlałaś?

Gość kubelwajgen
będziecie bulić

Gość kubelwajgen
PSL proponuje, by w ramach ratowania państwowego systemu emerytalnego wprowadzić tzw. bykowe, czyli podatek, który płaciliby Polacy, zarówno osoby samotne, jak i pozostający w małżeństwie, którzy ukończyli 40 lat i nadal pozostają bezdzietni.

Gość co to za ....
j.w a co z bezplodnymi ? tez podatek ? co lesbijkami ? podatek ? jebnij się w pusty łeb razem z ćwokami z pslu :D

No już będę płaciła za to, że nie chcę rodzić dzieci. Nie każdy musi się rozmnażać i gówno do tego politykom

Gość co to za ....
PSL probuje sie wybic nowymi pomyslami :D kazdy i tak ich szmaci w sejmie :D zerowe poparcie grupy kilkutysiecznej =chlopow z pcimia dolnejgo :classic_cool:

Gość ccccccaaaaavvvv
podatek bykowy już w PL był, szkoda że z niego zrezygnowali. Płacili go kawalerowie po 30 r. ż jeszcze w latach '70.

Spokojnie, już Piróg z Jacykowem oprotestowali pomysł bykowego. W dawnej Polsce moze by przeszło, ale nie w UE.

Gość co to za ....
ja proponuje nowy podatek... od nieróbstwa polityków ... kazdy ćwok ktory nie przychodzi na posiedzenia , i nic nie robi by pomoc innym - oddaje polowe diety poselskiej :classic_cool:

Posłowie powinni odbijać kartę przed wejściem na sale sejmową i nie powinni jej opuszczać przed końcem obrad. Za nieobecność kara finansowa. Chyba, że będą mieć l4. Jak w normalnej fabryce.

Gość to że nie znasz
nieduaczbników bez przyjhaciół i bez zainteresowań do tego bezrobotnych looooser, korjonos, kapselko w weiku 25+ to nie nasza wina. Albo takich co mają dużo lat i nawet nie skończyli szkoły, cream, średniej.