Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mam jakaś tendencję

Przyczepiają się do mnie same niedojdy

Polecane posty

Wygląda to tak,że jak jest jakiś chłopak,taki typowy gamon,pośmiewisko np dla całej klasy a ja sie z niego nie smieję i czasem z nim gadam,to już nie mogę sie od niego odczepic.Mam tak od zawsze,na studiach też.Raz jestem dla kogos miła i potem taki koleś często sie we mnie zakochuje albo po prostu sie przyczepia.Np w liceum przed maturą sporo gadałam z takim jednym kolesiem z klasy.Minęły 3 lataa on nadal do mnie wypisuje,chce sie spotykać i zaprosil mnie na sylwka do swoich znajomych,nie wiem,chyba w charakterze swojej dziewczyny :O Czemu fajni faceci się tak do mnie nie kleją na amen? :O

Gość edo
Mam podobnie. Tylko do mnie zawsze lgną meneliki. Stoimy w grupie a podejdzie do mnie. Po piątaka, po fajeczkę... Odkąd pamiętam, zawsze działałam na nich jak magnes :D

Gość Psełdo_Nim_jestem
Skoro tak oceniasz tamtych gosci, to na pewno nie jestes fajna, a jak wiadomo - swoj do swojego ciagnie. Jak mozna tak pisac o innych? :o

Nie,to nie jest tak,że ja ich tak oceniam,oni po prostu uchodzą za niedojdy,takie wiesz,typowe klasowe posmiewiska o jakich często są komedie amerykańskie.I to nie chodzi o to,ze z nimi trzymam,tylko to jest trochę tak,ze jak pogłaskasz bezdomnego psa,to on ci już nie da spokoju i idzie za tobą do samego domu.To ja też tak z nimi mam-raz pogadam,jestem mila i oni już myśla nie wiadomo co,ze jestem ich kumpelą czy nawet cos więcej....Chyba dlatego,że rzadko ktoś z nimi normalnie gada

Gość Garden_of_heathen_
Widocznie bardziej zależy ci na tym, co myśli otoczenie, skoro tak osądzasz innych ludzi.

weź sie zastanów co piszesz,ok? :O Jakby tak bylo to bym sie z nimi nie zadawała,bobym sie wstydziła :O

Gość lekka zenada
Tylko ze ty sie wstydzisz, tylko udajesz ze jest inaczej... czyli nie dosc, ze wredna, to jeszcze hipokrytka :P - oto i źródło twoich problemów, rozsądni gosci unikaja takich lasek

Gość Garden_of_heathen_
To dlaczego ci to aż tak przeszkadza ?

Przeszkadza mi to że oni sobie myślą nie wiadomo co.Jak ten koleś o którym pisałam.Gadałam z nim ostatnio w liceum, a on ciagle pisze.Ok,niech pisze,mogę z nim smsować,ale zaproszenie mnie na sylwestra jako dziewczynę to już lekka przesada. Albo na studiach-pogadałam kilka razy z jednym i teraz aż mam go dość bo na każdej przerwie,na każdym okienku,całymi godziami jest ze mną.Wkurza mnie to tak po prostu bo nie lubię go aż tak bardzo żeby z nim spędzać całe dnie :O Jesteście w stanie to zrozumieć?