Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Mam okropny problem!!

Polecane posty

Czesc dowiedzialam sie dzisiaj ze moja dwuletnia coreczka ma gliste ludzką!!(wyszlo w badaniach ) pani doktor przepisała jej zentel 4łyzeczki i za dwa tyg powtorzyc tez 4łyzeczki. Boje sie bo jestem w 35tyg ciazy czy moze sie od niej nie zaraziłam???Wiem ze gliste bardzo trudno wytepic,pediatra mojej corki uspokajała mnie to zadko dochodzi do zarazenia od dziecka , bo ze czlowiek dorosly ma kwasy i ze to zabije gliste(troche jej w to nie wierze!!!)Boje sie o moje nie narodzone dziecko...o corke tez sie boje nie wiem co mam zrobi, myslalam o tym zeby zadzwonic do mojego ginekologa...i mu to opowiedziec bo wizyte u niego mam dopiero 27grudnia...poradzcie cos prosze!!!!!!!

Gość BARDZO WAŻNE PYTANIE
czy u faceta ginekologa zdejmiesz majtki ?

Gość linger28
Nie stresuj się tak, lekarz wie co mówi, poza tym ciężarne nie powinny się denerwować

to znaczy, że co 2 lata się ruchasz ?

Gość wieszaczek ślimaczek
Olcia, trzeba ponosić konsekwencje seksu bez prezerwatywy. Jakbyś nie zapomniała o gumie, to nie miałabyś dzieci.

"wieszaczek slimaczek"debilu jestem po slubie i za nic moich dzieci bym nikomu nie oddała...tylko boje sie wlasnie o corke i dugie dziecko w moim brzuchu...nie scialabym zeby sie cos stało...!!

Gość Olcia:)
Ginekolog każe mi zdjąć majtki, a ja się wstydze goła przy obcym facecie.

nie piszę żebyś je oddawała, tylko pytam się po co je robiłaś ?

Olcia, nie nazywaj mnie debilem. Ty jesteś samicą o niezaspokojonych potrzebach erotomańskich.

Zadzwoń do ginekologa, poza tym sama poczytaj jak uniknąć ewentualnego zakażenia.

po pierwsze jak niby sobie ja je zrobilam palcem???Chyba potrzebny byl do tego moj maz, ale nie w tym rzecz bo ty myslisz pojecia!!!mnie chodzi o to jak wyleczyc to cholerstwo!a ty piepszysz mi tu po co chcialam miec dzieci. chyba kazdy chce i jedni sie decyduja a drudzy wpadaja !!!ja sie zdecydowalam na jedno i drugie i jestem bardzo szczesliwa z tego powodu. I moj maz tez, zalezy mi na ich zdrowiu...czy tak to ciezko zrozumiec, i prosze sie nie podszywac pod moj nick!!!!!..

Gość Favvila
i nie dawaj du.py przez co najmniej 5 lat

Gość shiga
zajrzyj na google, nie Ty jedna masz taki problem, sa na to leki bezpieczne dla nienarodzonego dziecka

ślimaczek- zrobiła bo chciała :P Olcia;) - wydaje mi się że nie powinnaś się zarazić od córeczki, myj po prostu często ręce- szczególnie po kontakcie z pieluchami małej ( ew - nocniku).

mój mąż rozdziewiczył mnie dopiero rok po ślubie - taki wstydliwy

ercia, jak zrobiła co chciała, to po co zawraca ludziom du.pe ?

fawila" nie rozumiem pediatry mojej corki na necie pisze ze wszyscy mieszkancy domu musza wziasc leki...a ona twierdzi ze nie mam sie co bac...bo sie nie zaraze, ale przeciez co kolwiek po niej zjem nie raz i mnie coreczka pocaluje przeciez moge sie zarazic....mam miec za okolo 3tyg cesarke jak zadzwonie do ginekologa to on i tak mi nic na to nie poradzi...bo to jeszcze 3tygodnie...

ślimaczek ona pyta o pasożyta jak go zwalczyć ( czyt, glistę ludzką) a nie o to co ma zrobić z dzieckiem :P ( nie udawaj głupiego:P )

Olcia, ze wsi jesteś ?

Gość moim zdaniem obie do wyyjebani
moglas sie zarazic,powinnas tez sie przeleczyc i malzonek rowniez,jak inni domownicy!!!!!!!!!!!!!!!!

Olcia, ale glistą Ludzką nie zaraża się drogą kropelkową czy przez dotyk tylko przez kontakt - zjedzenie ludzkiego kału - najczęściej przez zjedzenie niedomytych warzyw nawożonych ludzkimi fekaliami.

ercia, dzięki. Zapomniałam, że zjadłam kupę mojej córki.

Olcia, czy zachowałaś cnotę do nocy poślubnej ?

mnie niestety nie jest do śmiechu

Gość ..NATALA..
Współczuję Twojej córeczce.To paskudztwo jest wredne do wytępienia. Tak, jak ktoś wyżej napisał myj łapki . ale,co niektórzy to pojebusy.Brak słów!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzieki Natalko:)martwie sie o coreczke, a rece myje doslownie co chwila, tylko tak ja sie dowiedziałam dzisiaj ze cos jest nie tak bo jakies 3dni temu wykapałam mała i polozylam na lozku zeby ja wykremowac az tu ja sie patrze a cos bialego podobnego do nitki wychszlo jej z odbytu, w padłam w panike!!nie wiedziałam co robic zawolalam szybko meza, i moj maz wyjał jej to mialo gdzies ok2cm nie ruszalo sie...bylam przerazona bo pierwszy raz cos takiego widziałam, na drugi dzien poszlam z nia do lekarza zeby mi dała skierowanie na kał no i wyszlo ze ma gliste!!

Ale w tym jest problem, ze ja nie wiem od kiedy to ona ma...a jadłam po niej co kolwiek czy calowałam ja...wiec zarazona ona moze byla juz od dawna, bo juz od dawna apetytu nie miała, i malo wazy zaledwie 11kilo wzrostu ma 83cm a ma 2latka i 3mc