Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham Kamila Bednarka

Jestem dla niego za...blada

Polecane posty

...

obciagam na dworcu centralnym :( a potem robię za galerianke w Złotych Tarasach... 150 zł za oral

Gość oooooo222222
Czemu za blada?

za duzo spermy na twarzy...i zaszycha

Ciągle nazywa mnie topielicą i córką młynarza, a jak przejdzie koło niego jakaś czekoladka, to robi wielkie och. Niby to na żarty, ale mi jest przykro z tego powodu. Mam taki typ urody i nic nie poradze.

Ci wyżej to oczywiście podszywy.

Gość masz zjechanego faceta
uwazaj na niego... jesli oglada sie za ciemnymi to niedlugo bedzie chcial murzynke :O i zarazi cie hivem :O uzywaj prezerwatyw !!

On nie jest jeszcze moim chłopakiem, raczej dobrym kolegą. Często się widujemy, spędzamy dużo czasu ze sobą i miałam nadzieję, że coś z tego będzie. Ale skoro on woli panie o ciemnej cerze...

Ech...czy kobiety o jasnej cerze są aż tak mało atrakcyjne ?

a czemu się nie opalisz? Ja też bladziutka jestem i od marca zaczynam chodzić na solarium ( 2 razy na miesiąc). W wakacje słońce mnie zacznie lepiej łapać bo skóra będzie już przyzwyczajona. Będzie pięknie :)

Ale ja mam bardzo wrażliwą cerę i łatwo ulegam poparzeniom słonecznym. Od solarium mnie odpycha na kilometr, nie lubię sztucznych efektów. Próbuję stosować balsam arabski, który przyciemnia cerę i krem bursztynowy, ale i tak jestem bialutka na buzi.

Gość ewella2
Zainwestuj w balsam brązujący ;) Nada ładny , delikatny akcent cieplejszego odcieniu a na dodatek pielęgnuje skórę ;) Tylko nie kup samoopalacza bo po nim skóra jest pomarańczowa.

To może zamiast zmieniać się dla kogoś tam poczekaj aż spotkasz kogoś dla kogo będziesz piękna

Zainwestują w taki balsam, ale z drugiej strony denerwuje mnie to, że nie podobam mu się taka jaka jestem. Z tego, co zauważyłam, to on gustuje w brunetkach typu Kim Kardashian czy Monica Belluci, a trudno żebym starała się do kogoś upodabniać...

"Córka młynarza" hahahaha dobre ma chlopak teksty. A tak w ogóle to bladziutkie też mogą być piękne :D

Gość limarka
a ja uwielbiam to ze jestem blada :D marzy mi się taka totalnie mleczna skóra ale nie będę ryzykować i brać jakiś tabletek z allegro...

Gość ewella2
tylko, że Monica Belucci także jest blada...

Wiesz, to niby miał być żart, ale doskonale widzę tę jego fascynację brunetkami o ciemnych oczach. Niby wychodzi ze mną, a ciągle ogląda się za innymi. Denerwuje mnie to. Czemu nie docenia tej, którą ma, tylko szuka kobiet, które raczej nie zwracają na niego uwagi ?

Hm, jak dla mnie to ona nie jest blada. Dla mnie blada jest Lily Cole lub Liv Tyler.

Gość ewella2
więc mu powiedz żeby poszukał takiej jaka mu odpowiada a do Ciebie przestał się przyczepiac, ciekawe jak się ustosunkuje do tego?

Gość ja tez jestem blada ale za
to w lecie opalam sie na ciemno i moj facet uwielbia jak jestem opalona ale przeszlo jemu zarowno jak i mnie kiedy poparzylam sie tak na sloncu ze dostalam udaru i jeszcze wyladowalam w szpitalu :o Bol nie do przezycia ale moja wina, przesadzilam lezac caly dzien na upale :o Od tego czasu na slonce nie wychodze a jak juz to z najmocniejszymi filtrami i na plaży leżę pod parasolem, w ogole sie nie opalam. Takze z opalaniem uwazaj a skoro Twoj facet zwraca uwagę tylko na wygląd to pomysl czy warto sie angażować?