Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona do bólu

Mąż mnie zwyzywał!!!

Polecane posty

Gość zraniona do bólu

Wypie**alaj ty głupia zdziro z mojego domu. Ja wcześniej powiedziałam mu że jest chorym skur..... ale to go nieusprawiedliwia. Pokłóciliśmy się i ja mu powiedziałam że jest skur, że jest nikim, że jego rodzice nic nam nie dali a on do mnie wyjechał z tekstem wypie**alaj zdziro. Jestem wściekła bo żaden facet nie będzie tak do mnie mówił.

Gość ekhhhhm
to sie rozwiedź

takich prowo było tyle, że nie wiem czy ktoś się nabierze wymyśl coś czego jeszcze nie było:)

Gość ewella2
mówi do ciebie w tym samym języku co ty do niego. Nie macie do siebie nawzajem szacunku.

Gość do całowania i randek
ok...ale to nie jest dobre.. Bo On teraz może wyzywac swoją drugą zone..:(

Gość Eleeene
zawsze bede uwazala,, ze slowami mozna zabijac :-( Nie warto probowac cokolwiek przeforsowac wyzwiskami . A juz wyzwiska rodziny partnera sa dla mnie NIE DOPUSZCZALNE. I skonczylo sie jak skonczylo. Moze ta sytacja nauczy Cie, ze buzie nalezy kontrolowac .

Gość zraniona do bólu
No i co z tego? Ja jestem kobietą i on mi powinien ustąpic. Często robiłam mężowi awantury bez powodu a ten gnojek dzisiaj wziął wyrzucił mnie z domu a rzeczy po wyrzucał przez okno a z domu na tym śniegu wyszłam cieńko ubrana.

Gość Eleeene
odnosze wrazenie , ze probujesz prowokowac nas :-P Prosze napisz ,czy tak nie jest, bo nie moze nikt tak chyba myslec powaznie :-P

Gość zraniona do bólu
Nie, nie prowokuje. Jestem bardzo nerwową osobą a mąż mnie wyprowadził całkiem z równowagi i powiedziałam mu to co o nim myślę. Jeśli jakiś facet potrafi tak powiedziec do kobiety to dla mnie nie facet to śmiec, nie poniża się kobiet a on mnie wyrzucił za drzwi a ubrania i kosmetyki wyrzucił przez okno.

Gość Eleeene
lomatko.To sie dobraliscie .Dwoch szalencow :-P Ja nie jestem od oceniania ale uwazam , ze nie mialas prawa wyzywac meza (twoja wbuchowosc nic tu nie ma do rzeczy), tym bardziej jakim prawem wyzywasz jego rodzine? On tez jest szalencem , bo tak nie rozwiazuje sie konfliktu z zona. Wniosek - powinniscie oboje wyladowac na terapii, w gabinecie psychologa. Oczywscie ,jak chcecie cos jeszcze uratowac ze swego malzenstwa.

Gość ja bym ci
Jeszcze zajęła w ryj za tych rodziców tepa sumo ,a tak wogóle to coś nowego daj