Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilihj

mam studniowke w styczniu

Polecane posty

Gość kilihj

i raczej wypadnie mi wtedy okres...nie mam regularnych ale jest strasznie duze prawdopodobienstwo;/ nie chce miec go akurat wtedy, to bardzo wazne dla mnie:( dobrze by bylo zebym opoznila ten ktory zbliza mi sie teraz;/;/ tylko jak???? znacie sprawdzone domowe sposoby??? slyszalam cos o cytrynie;/

Gość ania_45
to zajdź w ciążę

Gość łoki toki
duża ilość witaminy C może pomóc ale nie na każdą działa, trzeba brać nawet kilkanaście tabletek dziennie przez kilka dni dobry sposób to za pomocą tabl. antykoncepcyjnych ale dla ciebie już za późno, skoro w styczniu impreza

Gość kilihj
a zta cytryna to prawda??? ile niby mialabym to jesc i o ile to moze przesunac?

Gość kilihj
a jesli chodzi o ta wit c to moze byc np cerutin? bo mam akurat w domu. To jego skald: 1 tabletka zawiera 25 mg rutozydu i 100 mg kwasu askorbowego oraz substancje pomocnicze: celulozę mikrokrystaliczną, poliwidon, skrobię kukurydzianą, stearynian magnezu, makrogol, hypromelozę, dwutlenek tytanu E171, tlenek żelaza żółty E172, laktozę. kwas askorbowy to witamina C

Gość łoki toki
nie wiem dokładnie, koleżanka brała tak 5 dni przed planowanym okresem, do tego gorące kąpiele każdego dnia i przesunął się o tydzień ale to nie jest normalne, tyle witamin naraz

Gość kilihj
a ile tej witaminy? ja i tak przez ostatni tydz bralam czesto bo jestem troche przeziebiona i nie chce sie rozchorowac na dobre. A jesli chodzi o goraca kapiel to raczej przyspiesza okres z tego co wiem

Gość szczęśliwiec
głupie jesteście, czy wyście poszalały??? Autorko przeczytaj sobie na necie co się dzieje z organizmem gdy się wezmie witaminy C dużo więcej niż się powinno.

Gość zrob sobie glodowke dwa
trzy tyg i na pewno Ci sie spozni ale czy warto? Założysz tampon i nie ma problemu

Gość kilihj
wlasnie w tym problem ze nie korzystalam nigdy z tamponow i chyba nie chce;/ ah no tak rzeczywiscie pisze ze kilkanascie dziennie, nie doczytalam;/ tyle nie bede raczej brala bo to przesada;/ ale mysle ze jak wezme dwie tabletki dziennie do tego cytryna to moze cos da....

Gość kilihj
wypowie sie ktos jeszcze? prosze

znowu ty? :O słyszałas o cytrynie? to wsadz sobie ja w pizde w dniu studniowki i gwarntuje ze pomoze

Gość złodziejka
z cytryną to prawda :) facet z siłowni zadał nam kiedyś takie pytanie:jak nastraszyc faceta? zjeśc kilka cytryn to okres sie opózni :)

Gość kilihj
ale jak kilka cytryn?;/ to przesada troche;/ nie dam rady tak chyba, moe co najwyzej troszke tego soku z cytryny wypic i do herbaty duzo wcisnac. A ile dni przed okresem tak zrobic? i mam nadzieje ze nie spozni sie az o dwa tygodnie bo tyle to nie chc...jeszcze jakies glupie mysli by mi przychodzily do glowy, ze w ciazy np jestem;/

Gość złodziejka
na raz to nie :) ale powiedzmy tydzień przed planowanym okresem po plasterku do herbaty. aaaa.... i nie jedz słodyczy!słodycze (cukier)przyspiesza okres

Gość ekheem
uzyj tampona i nie panikuj studniówka to nie jest najwazniejsze wydazenie w życiu ludzie. Jeśli nie stosowałaś nigdy to spróbuj jakoś poćwiczyć z nim :-D żeby nie zakladac go pierwszy raz w diu studniowki bo wtedy może byc lipa ;-) nie eksperymentuj ze zdrowiem lepiej. A nawet gdybyś włożyła podpaskę to i tak da się przeżyć bo przeciez mozna wyjśc w czasie studniowki do kibla i wymienić :-) no chyba, że masz jakieś inne plany stuniowkowe w których okres niewoątpiliwie przeszkadza no ale to już Twój problem :-D

Gość kilihj
heheh nie no takich planow to nie mam:D przeszkadza mi jak mam okres i jak mam tanczyc;/ ciagle sie ze mnie leje i poloze studniowki przesiedze w kiblu, w dodatku bedzie ode mnie smierdzialo i jest to nie wygodne;/

Gość kilihj
a jesli chodzi o tampony to jakos nie mam przekonania, boje sie poprostu ze przecieknie albo wypadnie lub cos w tym stylu;/ moze to sie wydaje smieszne ale nigdy nie stosowalam i boje sie, nawet nie wiem czy bede potrafila to dobrze ulokowac. Napewno bylby wygodniejszy chociaz z drugiej strony nie wiem jak czulabym sie majac przez caly czas cos w srodku;/ wogole na ile wam starcza taki tampon dajmy na to w najbardziej obfitym dniu i jakie sa najlepsze?

Gość ekhemm
nie no tylko tak sobie zażartowałam z tymi planami ;-) a co jesli okres się nie przesunie? Lepiej na wszelki wypadek spróbowac przynajmniej jak będziesz się czuła z tamponem, przeciez nie musisz ich stosowac już na zawsze, tylko ten jeden raz. Ja gdybym miała taki orblem jak Ty wolałabym założyc tampon niż łykac wit. C i nie wiedzieć co mi po tym bedzie... Poczytaj sobie w necie opinie na temat ich stosowania to dowiesz sie więcej.

Gość kilihj
A mam jeszcze jedno pytanie dot tamponow:P nie smiejcie sie prosze. Bo dajmy na to mam go w srodku to przeciez do kazdego sikania musze wyciagac i potem juz nie wloze tego samego. To bym nie nastarczyla na te tampony jakbym chciala np caly czas stosowac;/ jak to z tym jest? oswiecie mnie troche:P

Gość kilihj
nie nie chce pigulek, takze to nie wchodzi w gre ale dzieki