Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdda3

prawda jest taka mezczyzni wolą suki...nawet Ci na poziomie

Polecane posty

Gość prawdda3

Jakbylam mila grzeczna zakochana dziewczynka kazdy mnie zlewal...W pewnym momencie przestalam umiec kochac...tak jak dla facetow zylam tylko dla seksu...kasy i przyjemnosci..Zrobilam kolczyk w pepku kolczyk na jezyku...Niby po studiach,niby praca fajna ale w relacjach z facetami tylko seks i zabawa...KAzdy po jednym razie dzwoni i skomle...Nigdy wczesniej nie slyszlama tylu wyznan milosci...I to od facetow inteligentnych wykształconych..wiec nie żadni dresi... A jakbylam inna ciagle słyszałam "to nie to nic nie czuje" Jeden po jednym razie rodzica mnie przedstawil...i twierdzil ze odbierze sobie zycie bo nie chcialam przyjac kolejnego zaproszenia

Gość ewella2
Faceci lubią uległe i grzeczne kobiety tylko do czasu kiedy im się ta sytuacja nie znudzi. Ale tez nie można przeginać w drugą stronę bo suki owszem sa dla facetów niekiedy pociągające ale także na dłuższą metę nie chcą się z nimi wiązać albo nie mogą wytrzymać ;)

nie chodzi o to by byc suka, to nie sztuka. sztuka jest byc mila kochana, wrazliwa dziewczyna ale jednoczesnie nei dac sobie pluc w kasze byc twarda kiedy trzeba i umiec walnac piescia w stol jak cos dzieje sie nie tak. takie kobiety wlasnie meczyzni kochaja najbardziej

Gość prawdaaa33
to nie chodzi tylkooo umejetnosc postawienia na swoim..ubieram sie jak dziwka inicjuje stosunki gadam o seksie mam wulgarny zart..nawet inteligencik w okularach co na forach pisze ze ardzi takimi laskami predzej czy pozniej jest zakochany i sie oswiadcza:O

Gość do autostymulacji
coś w tym jest :D

Gość prawdaaa33
rok:) ale powiem wam ze jestem w szoku....naprawde nie wiedzialam ze to takjest...gdybym wiedziala wczesniej....Tak malo trzeba zeby omotac faceta...

A ilu facetów przeszło w tym czasie przez Twoje łóżko?

Staszek ty jako mężczyzna wypowiedz się wiece a nie tylko 0/10:) każdy mężczyzna woli coś innego.... tak wiec w to nie uwierzę ze mężczyźni wola tylko suki

Gość prawdaaa33
oni niby mowia ze nie chca sie wiazac z takimi kobietami itp...bo sie boja zdrad porownan ale w takich sie zakochują!!i za takimi szaleją... dokladnie jak kobiety..ktore twierdza ze chca grzecznego chlopaka a wzdychaja do najwiekszych skurwysynow.. przez ten czas mialam sporo facetow,ale jakie to ma zaczenia.kazdy traktowalmnie serio i nikt nie olał..Wczesniej po seksie sie nie dzywali zaliczyli i nara "to nie to"a teraz....po jendym spotkaniu czy wulgarnym zarcie juz o mnie mysla i tesknia

Jestem ciekawa ilu udłąo Ci się zwabić na "sukowatość". Dwóch, trzech?

nieprawda ze kazdy leci na typowe suki ale faceci lubia wyzwania a taki sukowaty charakter bywa trudniejszy do poskromienia ale nie ma co generalizowac

Gość ewella2
ok, może ich miałaś dużo ale powiedz na jak długo? Na raz, 2 albo 3 razy? Uwierz , że na dłużej facet by nie chciał takiej suki ;)

Słabo coś się rozwija. :( Ale suka z rocznym stażem... SDopiero doświadczenie zdobywa.

Gość hehehehehehehe
prawdda3------------------>trafne napisane "niby po studiach" :D:D:D

Gość tak jest tak jest...
maz jak go porzadnie wkurze, nieraz mi mowi ze jestem wredna sucz, itp, wiem ze jestem wredna, :P:P i dobrze mi z tym, no i maz mnie kocha bo uwierzcie ze jakby nie kochal to by ze mna nie wytrzymal hihi:P a wiem ze szaleje za mna, dodam ze w lozku lubi taka "suke" :P:P a najlpesze jest to ze nie od razu pokazuje pazurki, i zawsze tak bylo w zwiazkach, powiem wam ze to bardzo kreci facetow:P

Z reguły jest tak, że ludzie wiązać na stałe chcą się z dobrymi ludźmi, ale na chwilę pociągają ich Ci nie odpowieni. Widać jako kochająca i dobra nie miałaś nic do zaoferowania, a tak przynajmniej na chwilę fascynujesz. Oczywiście to tylko inny punkt widzenia, ale zastanów się nad tym.

Gość gościówaaaa
Ile Pani ma lat?

Gość gość
Znowu jakaś babka robi z siebie szmatę i pisze, że mężczyźni chcą takich kobiet :P

Gość gość
jakie sa suki?

Gość gość
jakie kobiety lubia faceci?

Gość gość
nie każda jest taka suka jak ty,więc" sucz" się dalej,cipa swędzi

Gość gość
gość dziś jakie kobiety lubia faceci? x Określ jacy faceci. Bo pytanie jest zbyt ogólne.

Gość gość
pewnie ci na poziomie tych suk co je wolą a suki wieją przed taką niewolą