Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akinia

co myslicie o legginsach?

Polecane posty

hej, co myslicie o legginsach? idac ulica widze ze co druga dziewczyna w nich chodzi. podobaja sie wam te przedluzane swetry i legginsy do tego?

Gość britney brit
ja tak chodze wygodnie

Gość zaqazaqaz
jak laska ma balerony i galaretowatą trzesasaca sie grubą dupe to w leginsach wyglada tragicznie i rzyga sie chce. trzeba miec jędren cialo by chodzic w leginsach. zwlaszcza jesli nie ma sie dlugiego swetra tylko krotki i lampucera na wierzchu grube dupsko pokazuje..

nie podobaja mi sie. a jeszcze bardziej nie podoba mi sie to, ze jakies pare lat temu legginsy zwane byly potocznie getrami i byly strasznym obciachem a teraz jakims cudem co druga dziewczyna je nosi i jest "trendy". wiekszosc dziewczyn na ulicach wyglada tak samo, za grosz wlasnego stylu i inwencji. wracajac do tych oslawionych getrow, niektore osoby wygladaja jakby zapomnialy spodni zalozyc. opięta trzęsąca sie dupa, widac kazdy szczegol. rzadko ktora wyglada w tym dobrze.

ja teraz lubie chodzic w dluzszych swetrach legginsach i do tego kozaki. podoba mi sie to i jest wygodnie

mnie śmieszą dziewoje, które traktują legginsy jak spodnie i świecą samym tyłkiem w rajtach :classic_cool:

wszystko co jest modne, znajduje się na mojej koleżance z pokoju, nieważne czy pasuje :D

Gość wygodne do biegania
ale żeby chodzić po ulicy? śmieszne i prymitywne ;)

Gość ja czesto nosze
zamiast rajstop - bo rajstop nienawidze :D, jesli mam zakryte buty (jakies botki, kozaki) to i tak nie widac czy mam getry czy rajstopy. Zwykle do spodnic/sukienek a jesli swetrow to takich porzadnie dlugich, lekko przed kolano. Niezbyt oryginalnie się ubieram, chociaz imho bez tandety. Jakoś zwisa mi to, byle schludnie bylo, nie pogrubialo mnie bardzo i było łatwo dostępne w sklepach. Natomiast nigdy nie noszę getrów do krotszych swetrow/tunik (takich, ze widac albo prawie widac tylek) - czulabym sie jakbym miala gola dupe na wierzchu, legginsy to dla mnie jednak cos bardziej jak rajstopy niz jak spodnie.

Gość levellerer
ledżynsy są słitaśne,fajnie patrzeć na tyłeczki panienek w ledżynsach:D

Gość dkgh
nie lubię dziewczyn w leginsach jesli nie mają zasłonietego tyłka , nawet jeśli (a może szczególnie) gdy są bardzo zgrabne, bo wyglądają wtedy za bardzo wyzywająco. Jeśli leginsy to do czegoś co zasłania przynajmniej tyłek bo nie lubię patrzeć na ludzi, którzy nie zasłaniają swojej bielizny ;-D Najlepsze są laski, które dobiorą za mały rozmiar albo jakies przesiane te leginsy już są i tyłek im prześwituje ;-D chyba niektorzy nie mają w domu lusterka

Gość sesr
są wygodne przede wszystkim i fajne też

Gość kafegłos
ale dlaczego nie rozumiecie tego, że kobiety zakładają te kalesony z całkowitą premedytacją aby się pochwalić rowkiem z przodu i z tyłu , celowe działanie :)

Gość ah bzdury
niech kazdy chodzi jak chce wiadomo ze jak jest modne wiekszosc tak chodzi i co w tym zlego? tak samo jest z tunikami wiekszosc tak chodzi ja tez ! a jak ktos wyskoczy z starodawnym ciasnym , krotkim tishertem to teraz jest obciach!

Gość leveller
oooo tak:Dsłynę z tego iż potrafie skanować damskie pupcie przyodziane w ledżynsy sumiennie i dokładnie:D

Gość kilka linkow z legginsami
Gość leveller
kafegłos trafiłeś w samo sedno:)To prowokacja i premedytacja służąca podniesieniu ciśnienia tętniczego samcom mocującym się ze swymi popędami.Ledżynsy na zgrabnym tyłeczku to prawdziwa próba sił:p

Gość mnie tam ta moda cieszy
tzn same dluzsze swetry i tuniki, niekoniecznie świecenie tyłkiem :D Ciesze sie, ze skonczyla sie moda na krotkie sweterki (co to wlasciwie mialo byc - sweter zimowy, a plecy gołe) i bluzeczki, w ktorych przy byle pochyleniu nerki sa odsloniete i przewiewane.. Nie jestem modnisią i mam ciekawsze rzeczy do roboty niz przeszukiwanie kazdego sklepu byle znalezc ciuch w ktorym nie przeziebie sobie całych pleców, więc ciesze sie z obecnej mody i z tego, ze w pierwszej lepszej sieciowce moge sobie kupic dlugi, cieply sweter. Jak wiekszosc ciuchow byla przykrótka, to nosiłam pod spodem wkładaną w spodnie koszulke, zeby mi zimno nie bylo :D :D :D