Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akinia

co myslicie o legginsach?

Polecane posty

Legginsy są bardzo fajnym dodatkiem i odnośnikiem do różnych rodzaju krótkich miniówek,które nie wypada wkładać zimą do samych rajtuz. Doceńmy to dziewczyny! bo z wyciągniętą tuniką stworzą wyrafinowaną kompozycję.

Gość kafegłos
powiem tak : kobieta wygląda zawsze kobieco gdy ma na sobie sukienkę albo spódnicę i rajstopy (grube o tej porze roku) ale gdy kobieta wskakuje w kalesony i długi swetr przed kolana i do tego zakłada kurtkę krótką i ten swetr wystaje pod kurtką to kobieta wygląda jakby okradła kontener PCK i zakładała na siebie jak leci i byle jak

Gość zaqazaqaz
kafeglos co ty gadasz, wlasnie tak calkiem fajnie to wyglada bo przeciez dlugi sweter imituje sukienke tyle ze cieplo w nim. a leginsy i tak wygladaja jak rajstopy - jak dla mnie polaczenie leginsow z dlugim swetrem jest kobiece. lepsze to od pumpiatych spodni czy jak im tam. albo spodni z opuszczonym krokiem - to ma byc niby kobiece?

Gość nosze czesto leginsy
ale te zdjecia ktore tu sa wklejane sa imho obrzydliwe...

Jak dziewczyna ma fajną figure to dlaczego jej nie podkreślić w leginsach??? ;) Tylko są też takie grube, i myślą że jak założą leginsy będą atrakcyjniejsze, a tak jak ktoś napisał wygląda to okropnie :o

Gość VIVA CRISTO REY
nadaja sie na wioche pl

Gość garderoba
myślę że legginsy są spoko, ja najbardziej lubie czarne, wysmuklają nogi no i w ogóle. A jeśli szukasz inspiracji zapraszam do mnie na modowystyl.blogspot.com

Gość Mlycra
A ja jestem facetem i też lubię chodzić w leginsach, chociaż bardziej tych z lycry.