Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz ideem spac

moj facet nie chce mowic o przeszlosci - co to oznacza?

Polecane posty

Gość zaraz ideem spac

jestesmy ze soba rowny rok. Ja 25 on 30...wszystko jest super ale martwi mnie to, oczywiscie znam jego nazwisko ;) ,wiemy o sobie b.duzo ,ale... Jego rodzicow oficjalnie nie poznalam, jedynie dwa razy krotka rozmowa,trafilismy na siebie na miescie. Troche o nich mowil, ale b.niewiele-znam zawody o tyle. W ogole nie chce mowic o czasach szkolnych, zapytalam go z kim byl przedemna... Wspomnial o jednej ,potem denerwuje sie i urywa temat,a ja nie chce sie klocic. Nie chce bym poznala jego znajomyjch. Znam jedynie dwoch kolegow z pracy..,co o tym myslicie?

Gość zaraz ideem spac
upup

Gość upnac cie w morde?!

Gość no ja bym zaczęła coś podejrze
wać, bo to nie jest normalne. Facet może mieć gdzieś dziewczynę albo nawet rodzinę. Zdjęć razem na nk lub facebooku razem też nie macie a w Sylwestra "coś mu wypada"?

Gość pewnie w szkole był
śmieciem jak prawiczki z kafe i wszyscy go bili a ty jesteś jego pierwszą dłuższą dziewczyną. poprzednią miał tydzień a ta się na nim poznała i go rzuciła :classic_cool:🖐️

Gość zapewnie i pewne
coś ukrywa i tyle. Normalny czlowiek nie wstydzi sie siebie i swojej rodziny.

Dziwne że jesteście za soba rok a nie poznałaś jeszcze jego rodziców:O Ja rodziców mojego faceta poznałam po miesiacu bycia razem:P w przyszłym roku nasz ślub:)

Możliwe,że ma złe wspomnienia ze szkoły lub nie dogaduje się z rodzina.Czasem tak bywa przecież...O byłe też nie ma co pytać bo liczy się teraźniejszość i przyszłosć.Po co wracać do tego co było?Widocznie coś go bolalo,ktoś go zranił i nie chce do tego wracać.