Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinnnnnnnnnna

problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość paulinnnnnnnnnna

Od pewnego czasu wydaje mi się, iż cos w moim związku jest nie tak. Mój chłopka jest bardzo prosta osobą, znamy się już pond rok- zarówno ja jaki i on był moim pierwszym partnerem ( wszystko przeżyliśmy razem pierwszy raz), bardzo go kocham, lecz mam ogromny problem. Mianowicie, nie jestem w jego życiu na pierwszym miejscu ( czasami wydaje mi się, iż jestem na równi z rodziną, kolegami). Od początku jesteśmy związkiem na odległość- teraz jak on zaczął studia w Krakowie a ja we Wrocławiu widujemy się w weekendy. Jest bardzo prostym chłopakiem, kulturalnym i ułożonym. Czasami jednak wydaje mi się iż nie rozgarniętym. Np. pisałam do niego sms w niedziele a on odp we wtorek usprawiedliwiając się, że miał mnóstwo nauki, gdy dzwonie do niego spytac się co robisz jego odpowiedz to najczęściej- jem, a co chcesz to za bardzo nie mogę rozmawiać, nie gniewaj się. Jednakże ma dni kiedy od piętnastej do 22 chce ze mną rozmawiać przez skype wtedy otrzymuje wiadomości typy- skype1 wchodź na Internet!... czemu nie jestes dostępna czekam!!!. Nie wiem czy to z mną coś nie tak, czy faktycznie mam się czego czepiać

Gość Rum-cajs
to pytanie zadaj jemu prosto w oczy gdy się spotkacie , chyba Święta planujecie razem spędzić ?

Gość paulinnnnnnnnnna
w tak planujemy