Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hvkhv

lodz- gdzie kupie w detalu opakowania na kosmetyki?

Polecane posty

Gość gość
kupisz w warszawie zadzwon 883709440

Gość gość
Podpinam się do pytania, ktoś cos wie gdzie można takie opakowania kupić?

Gość gość
Opakowania na kosmetyki na pewno znajdziesz w http://www.polpak.pl/ - maja naprawde duży wybór, można sobie je fajnie skompletować w zależnosci od tego do jakiego kosmetyku opakowanie jest potrzebne.

Gość gość
mi to by się przydały jakieś takie piankowe opakowania, ale ciezko gdzies takie znalezc :/

Gość gość
Firmą, która specjalizuje się w sprzedaży różnego rodzaju opakowań jest www.tht.pl. Mój mąż prowadzi sklep z produktami AGD i zawsze od nich kupuje wszystkie opakowania i wiem, że sprawdzają się niezawodnie.

Gość gość
Ale do prywatnego stosowania, czy na firmę?? Na firmę dobra i korzystna ofertę maja oni www.onplast.com.pl sama biorę jest ok. Pojedynczych raczej nie sprzedają, ale firmę polecam, mają czyściutkie i mega szczelne pojemniki wysokiej jakości

Gość gość
Mam atestowane opakowania od www.onplast.com.pl bardzo chwale, bo maja super wykonanie za śmieszne pieniądze:) Mam cały zapas, jak trzeba to domawiam, prowadzę domowy biznes wiec to dla mnie bardzo istotne aby nie przepłacać a zachować dobra jakość, również polecam

Gość gość
Śmiało dzwoń do Mpack. Info będziesz mieć na ich stronie www. Firma zajmuje się produkcją tub polietylenowych , które są właśnie wykorzystywane w kosmetyce. Mają też świetną oferte tub które mają powłokę, która może przedłużyć okres przechowywania.

Gość gość
Jeżeli poszukujecie firmy, która zajmuje się sprzedażą opakowań na kosmetyki to polecam wam zajrzeć na stronę www.purocosmetics.pl W ich ofercie znajdziecie buteleczki w rozmiarach od 10 do 120 mililitrów. Mają bardzo dobre ceny.

Gość gość
My współpracowaliśmy z Mpack dłuższy czas i nie mieliśmy zastrzeżeń. Mają naprawdę dobrą jakość opakowań