Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajniak

Moja dziewczyna ma rzadko ochotę na...

Polecane posty

Gość Tajniak

Witam Moja dziewczyna ma rzadko ochotę na seks. ma 19 lat i starczy jej 1 na 2 tygodnie i to jeszcze moje zaproszenie .. ja mam 21 i ma ochotę min 2x dziennie. jesteśmy razem ponad 2 lata. na początku 3 razy na tydzien to robiliśmy. czyżbym jej się znudził? bo ona mi nie i co najważniejsze kochamy się bardzo Strasznie się wkurzam na to. na boku na pewno nikogo nie ma. Może to jakaś choroba czy co ? Bo to 70 letnia babcia ma taki popęd a może i większy..

Gość Tajniak
słuchaj jestem pewien na 100% szpieguje ją pod każdym względem nie spotyka się z nikim i nie masturbuje się

Gość Alma jjjjjjjjjjjjjjj
Może za mało się starasz ? Często się o to obwinia kobiety ..hmmm Kolacja , prezent , komplement , nastrój ,

no tak twoj pseudonim sam za siebie juz mowi taki z ciebie tajniak tak??????????? ale dla pewnosci zaloz kamerki gdzie sie da najlepiej jedna w jej vaginie druga w odbycie zawsze bedziesz pewien ze sie na pewno nie masturbuje

Gość Tajniak
no ta wypowiedź mi nie pomogła. Nie rozumiesz że ona nie ma popędu seksualnego ? Że jej się nie chce .. Jakby się jej chciało to robiła to ze mną. Nie narzeka na orgazmy bo aż ją telepie przy orgazmie więc słabe ni są

Gość Tajniak
Alma jjjjjjjjjjjjjjj no ale ma ona 19 lat to jej samej się powinno chcieć min 1 raz dziennie i mnie ciągnąc do łóżka.. prezenty,kolacje to w wieku 40 lat jak sieks nie jest tak częsty

Gość Tajniak
"miss lipstick 123" błagam nie pisz postów w tym temacie bo z inteligencją nie ma szału przepraszam że tak ostro ale nerwy mi się kończą więc jak zrozumiałaś to postaraj się to stosować. Ja nie potrzebuję szczeniackich docinek tylko mądrej wypowiedzi, podpowiedzi. Staraj się nie docinać tak ludziom bo po co ? sprawia ci to przyjemność że ktoś ma problem a ty mu dojebalaś i inni to widzą?

nie pisz mi tu tych frazesow o inteligencji bo gdybys ja mial to bys nie pisal tak intymnych i waznych zwierzen tutaj no ale skoro juz to zrobiles to napisalam ci ze moze ona potrzebuje nie zbyt czesto ale ostro pozniej moze sie to zmienic na lepsze czyli czesciej!!!!!!!!!!!!! a po za tym inna osoba na pisala do ciebie ze moze prezent kolacja itd to uznales to dla staruchow a uwierz mi ze kazda kobieta to lubi bez wzgledu na wiek wiec sie tak szybko nie denerwuj cos wymyslimy

Gość Tajniak
czyli mi zostaje redtube i dziwki ;/ a myślałem że da się to inaczej załatwić. Dobrze że w tych czasach jest tak dużo dupodajek

Gość zwariowani 2623
znudziles jej sie i tyle urozmaic wasze zycie erotyczne na poczatek moze jakis wibrator lub cos takiego tylko nie nachalnie

Gość Tajniak
to ja mam 11 lat robić to 2 razy w miesiącu o nie........... jaki zly jestem... wiecie dobrze jak się jest niezaspokojoną/ym .. co polecacie? zmienić partnerkę ? chociaż bardzo ją kocham ale nie wytrzymam . a może to jakaś anemia? siedząc cały dzień w domu potrafi powiedzieć o 21 że pada z nóg i nie ma sił na nic. 5 min w łózko i śpi

Gość Tajniak
czesto ma słąby puls.. ostatnio 61! ale ciśnienie też wysokie czasami .!u lekarza miała 170

Gość dosilasol
Po prostu niektóre tak mają. Niestety ja jestem tego przykładem (chociaż już daawno miałam 19 lat;) ). Mnie podobnie jak Twojej dziewczynie wystarczy raz na tydzień/2 tygodnie natomiast mój mąż mógłby codziennie . To powoduje konflikt w naszym małżeństwie:( Tak było już przed ślubem ale myśleliśmy, że się dotrzemy , pójdziemy na kompromis ... ale nie wychodzi nam to do końca. Kochamy się ale powoli przez to nienawidzimy... Różnica temperamentów, trudno to zmienic o ile w ogóle to możliwe.

chyba dumna pani ma racje a wiec Tajniaku zamiast jej i sobie po latach serce lamac lepiej poszukaj partnerki ktora odpowiada twojemu temperamentowi tylko ze nastepna moze miec inne wady chyba ze czesty seks jest czasowo dla ciebie najwazniejszy to co innego............

Gość Tajniak
tak bierze o 1,5 miesiaca

Gość Tajniak
a ja od walenia codziennie konia, mam już ręce owłosione jak szympans

tabletki anty czesto oslabiaja libido, mozlwie ,ze wskazana bedzie zmiana tabletek, dziewczyna musialaby pogadac z ginekologiem, poza tym warto zrobic badanie krwi na prolaktyne- to hormon ktory jesli jest za wysoki( czesto przy stosowaniu tabletek i po stosowaniu) to jest bardzo zanizone libido. badanie mozna zrobic odplatnie bez skierowania kosztuje ok 20 zł, najlepiej zrobic je miedzy 3-7 dniem cyklu.

Gość mmruczek1
40stki są najlepsze

Gość mmruczek1
więc nie zastanawiaj się......;)

Gość Tajniak
to chyba odrazu szarpnę się na jakąś 50-tkę a na początek może nawet być nawet miss lipstick 123, bo wydaje się na doświadczoną i chętną

Gość Tajniak
a moja pała robi się coraz większa...

Gość mmruczek1
ale chyba do 100-tki ?

Gość Chief Engineer
Też tak mam powiem CI Tajniak. Nie wiem co z tym zrobić. Dzisiaj obrażona, bo podobno jestem nachalny i ją męczę tym tematem. Po prostu chcę dojść do porozumienia, a ona mówi, żebyśmy na razie się z tym powstrzymywali i ona mówi, że sama zacznie. Problem w tym, że ona nigdy nie zaczęła sama!!!