Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAMOSIA123

Jestem dumna z zachowania mojej Corki!

Polecane posty

Dzis moja Corka , ktora chodzi do 9-tej klasy ,spoliczkowala kolege , nauczyciel udawal ze tego nie widzial.Wszystko zaczelo sie tak ze, moja corka ma, w klasie paru mlodych nazistow.Jeden z nich, wiedzac ze moja Corka urodzila sie w Polsce, kazal jej sie zamknac bo!!! " Pojdzie do gazuuu!!!!" Wiec moje dziecko , ktore jest z urodzenia rdzenna Niemka, wstala ! podeszla do goscia i strzelila mu w pysk! W klasie az zamarlo ha ha...a nauczyciel ha ha...akurat szukal czegos pod biurkiem!!

Gość Kasia1990r-20.........
tzn nie rozumiem gdzie to sie działo w polsce czy jestes za granica ??w niemczech i te niemieckie dzieci nasmewaly sie z twojej corki czy polskie bo jest niemka ??

Gość Kasia1990r-20.........
9 klasa to chyba 3 klasa gimnazjum....

Gość urodzila sie w Polsce
czy jest rdzenna Niemka ?Zdecyduj sie.

No to gratuluje! Bardzo dobrze zrobila ! Ale nauczyciel powinien mimo wszystko zareagowac i wlepic jakas nagade temu nazi.

niestety nie jestem na etapie glupich prowokacji, ale powiem wam ze, nie jeden Polak moglby brac przyklad, jak nalezy bronic Polski...I godnosci ludzkiej wogole!!

Urodzila sie w Polsce, ale zostala odrazu zameldowana w Konsulacie jako obywatelka Niemiec, ktora tez jest...

Broni się swojej godności klepiąc kogoś po gębie? Ciesz się że jej nie oddał, a może i odda? Zresztą, nie bardzo Ci wierzę :P

brak slow!! ha ha... Nie znasz mojego dziecka, jest delikatna jak platek rozy wazy 40 kg, a leje po mordach! wszelkie zlo!! jakie chodzi po szkole!!!I ja to popieram....taka wyrodna Matka jestem ha ha...wisi mi to czy mi wierzysz..twoja wola...