Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlazlajestemzla

kolezankamoja

Polecane posty

Gość zlazlajestemzla

mam kolezanke ktora mnie wkurza ,mysli sobie ,ze jest ladna i ubiera sie niestosownie do figury ,mam ochote jej powiedziec jaki z niej pasztet ...no dobra delikatnie ale nie mam odwagi...i tak mysle,smiac sie z niej czy jako kumpela zasugerowac zmiane stylu?

Gość zlazlajestemzla
siedze i patrze na jej fotki na nk i normalnie nie moge az mnie swedzi zeby jej dac stosowny komentarz

nie rób jej przypału. Chodziło mi o to byś jej to realu powiedziała :) No chyba, że bardzo jej nie lubisz :P

hmmm..... skoro uwaza sie ze jest ladna to nawet mala sugestia moze zostac zle odebrana i sie obrazi na Ciebie

Gość zlazlajestemzla
moze lepiej nie:D kurcze chyba uwaza ,ze jest ladna skoro nie ma w niej samokrytycyzmu i nie widzi sie w lustrze:o

Ja tam mialam podobna kolezanke ale jej nic nie mowilam jak sie mnie pytala czy mi sie cos podoba co kupila to odpowiadalam ze mam inny gust i mi sie to nie widzi :P to ona wyglada nie najlepiej w tym co sie ubiera a nie Ty :D

Gość zlazlajestemzla
moze to jest wyjscie;)ale denerwuje mnie to ,ze mam tysiac razy lepsza figure i kompleksy np w zyciu nie zaloze getrow czy cos a ona bez problemu