Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldera

Wszystkie osoby które nie idą lub nie były na studniówce!!!

Polecane posty

ie pozlam bo podobnie jak bazienka mialam beznadziejna klase , i kase tez niemala trzeba bylo wydac, po co pytam sie/?a moja mama byla zadowolona bo budzet domowy nie musial cierpiec, dziiwia mnie rodzicie ktorzy zmuszaja..zero komunikacji kompletnie

Gość radek Sobieradek
A mnie dziwia rodzice ktorzy trzymaja kazdy gorsz pod poducha szczedzac swojemu dziecku.

radek zgadzam sie. dlatego moja mam wydala ostatnie oszczednosci bym mogla chodzic do profesora na lekcje przygotowujace mnie na anglistyke. nie powiem jak to suma bo mi przez klawiature nie przejdzie.

Nie byłam, nie żałuję. Idiotyczny wyścig szczurów, kto więcej wydał, kto ma piękniejszą sukienkę, kto ma piękniejszego partnera i tak dalej.

Ja też nie byłam i w ogóle tego nie żałuję. Jak sobie pomyślę, że miałabym brać udział w takiej imprezie, to przechodzą mnie dreszcze. Zresztą wtedy zarabiałam już, więc szkoda mi było wydać tyle kasy na impreze, wieśniacką kiecke i buty.

Gość radek Sobieradek
Ja pierdole , naprawde same wyrzutki tu siedza:D Nie mowie zebym byl jakims wodzirejem, ale na studniowce bylem. Cala klasa byla, chyba kazdt ze szkoly byl..sam to sam ale byl...

Gość _*MinnieMouse*_
Jesli ktos nie chce isc na studniowke, to jego sprawa. Co z tego, ze wszyscy inni ida, co z tego, ze matka tego oczekuje. Nie rozumiem idei uczestniczenia w takim wydarzeniu: bo trzeba, bo co ludzie powiedza, bo to jedyny raz w zyciu. Na tej samej zasadzie ludzie katuja sie w sylwestra w kiepskim towarzystwie - bo przeciez TRZEBA gdzies wyjsc, nachlac sie i odpalic kilka fajerwerkow. A zabawa powinna byc przede wszystkim przyjemnoscia, zwlaszcza, ze wydaje sie na to niemala sume pieniedzy. Ktos kto nie lubi tlumnych imprez, glosnej muzyki czy chocby szkolnych kolegow i kolezanek, nie bedzie sie dobrze bawil. Porownanie do wizyty u dentysty jest w tym przypadku smieszne, bo o ile leczenie zebow to koniecznosc - nikt nie chce byc szczerbaty i cierpiec z powodu bolu - o tyle brak udzialu w studniowce nie rodzi ZADNYCH negatywnych konsekwencji.

Gość radek Sobieradek
Co nie zmienia faktu ze osobiscie nie znam chocby jedenj ososby ktora nie poszla na studniowke . Na kafe co 2 :D

Gość _*MinnieMouse*_
Przyznaj sie, ile masz lat :-)

Gość radek Sobieradek
36

Gość radek Sobieradek
19

Radek no nie zmienisz świata. Jak widać istnieją tacy ludzie, dla których studniówa to nie jest to. Dla mnie to jest szopka, na domiar złego (zapewne w Twoim mniemaniu) spotkałam na swojej drodze mężczyznę, który podziela moje zdanie. Np. dla nas wesele to też jest szopka i nie zamierzamy się przebierać i tańczyć i wzruszać.

Ja nie lubie chodzic ani na dyskoteki, ani na sylwestra, ani na wesela. Nie lubie zadnych imprez a studniowka to nic wyjatkowego.

hehe na studniówce nie byłem, ale za to na 'szkolnej' imprezie pożegnalnej po 2 tygodniach walczyłem dzielnie :-D szkoda że te czasy nie powrócą

Gość studniówka to żaden obowiązek
jak ktoś nie chce niech nie idzie.

Gość kociczkaa maturzystka
ja też nie ide, jak połowa mojej "normalnej klasy" z taka patologia isć na studniówke i pojebana wychowawczynia NIGY !!! za te 420zł co miałabym wydać na szkołe(bo dyrekcja tyle sobie życzy za studniówke w szkole, a gdzie reszta, sukienka, buty itd....) to jade w góry ze swoim facetem

Gość jabluszczekok
ja bylam i zaluje wydanej kase na to wszystko, drugi raz bym nie wylozyla kasy ale to bylo jakies 10 lat temu, wtedy wszyscy chodzili, dziewczyny kupowaly czarne dlugie kiecki, same sie czesaly, makijaz itp. bal byl w szkole na auli a teraz jakies drogie lokale wynajmuja, sukienki po 1000 zl fryzier, kosmetyczka, solara itp, kupa kasy

Gość jabluszczekok
ze tak powiem za moich czasu wszyscy szli na studniowke, ale teraz jest inaczej, i bardzo dobrze ze sie buntujecie, tyle kasy na szkole wydawac i na nauczycieli, 420 zl??

Gość my ashtray heart
Ja nie byłam, bo zaklepałam sobie na ten dzień wyjazd w góry. Zresztą moja klasa była tak beznadziejna, że gdybym musiała oglądać te mordy przez cały wieczór to nie wiem czy bym czasem nie wyszła w połowie. Rodzice rozumieli i popierali, bo pieniądze, które włożyliby w studniówkę zostawili na moje korepetycje z angielskiego, gorzej było z moją babką, bo truła mi dupę do bólu, skłóciła ze sobą całą rodzinę, a i dzisiaj po trzech latach zdarza mi się słuchać o zbrodni, którą popełniłam i tekstów: "Ludzie pewnie do dzisiaj wytykają cię palcami, trzeba było iść!" Masakra :o

Gość kociczkaa maturzystka
tak, 420 zł studniówka w szkole !!!!! maskara, a nie jestem z dużego miasta. w lokalu chcieli 300zł od pary , najpierw dyrektorka wyraziła zgode a pozniej jej sie odwidziało i powiedziala ze studniówka bedzie w szkole szkoda gadac jeszcze taka pojebana klasa, idzie 10 osob na 23 cała normalna czesc nie idzie, bo po co wydawac tyle kasy na taka pojebana klase i wychowawczynie ja wole z facetem w gory pojechać za ta kase i będzie świetnie :)

nie byłam bo nie bo po prostu nie chciałam , jak można kogoś nazywać wyrzutkiem bo nie poszedł na studniówkę ? każdy ma prawo postąpić według uznania , młodzi ludzie a tak malo tiolerancyjni ostatnio byłam u fryzjera i pewna klientka mówi że jak to można w dzinsach do koscioła iść ? no załamka!! widać polskie tolerancyjne społeczeństwo :(

Gość do radek Sobieradek
nom !!! i co w związku z tym że byłeś na studniówce ? w jakiej to kategorii supermena cię to klasyfikuje ?

Gość też do radek Sobieradek
"""" radek Sobieradek Co nie zmienia faktu ze osobiscie nie znam chocby jedenj ososby ktora nie poszla na studniowke .""" nie znasz bo obracasz się miedzy snobami , uważasz że wszyscy muszą tak postępować , po co kończyłeś tą szkołę , nic cię tam nie nauczyli że trzeba szanować cudze wybory?

Rany to do jakich szkół Wy chodzicie? U mnie było 6 klas po 30 osób plus osoby towarzyszące. Razem około 350 osób. Z każdej klasy nie poszły może 2,3 osoby. I uwaga: Nie leciało disco-polo, NIKT się nie opił!!, wódka nie stała na stole!, większość w ogóle nie piła, lub piła symbolicznie. Niezapomniana noc :)

Gość malaladypankmanipulatorka
ja też nie idę jako jedyna z klasy, żałowąc nie mam zamiaru. Wyrzutkiem nie jestem, dobrze dogaduje sie z klasą i wiercą mi dziure w brzuchu by iśc