Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwońcia

Oskarżyłam z zemsty niewinnego chłopaka o gwałt a mój ojciec

Polecane posty

Gość iwońcia

dał temu człowiekowi pieniądze by nie zeznawał w sądzie przeciwko mnie. Oskarżyłam tego chlopaka o gwalt zeby mu zrobic na zlosc, zeby go upokorzyc i ponizyc. A pozniej gdy prawda wyszla na jaw ten czlowiek powiedzial mi ze nie bedzie zeznawal przeciwko mnie pod jednym warunkiem jesli dostanie 300 tysiecy. I co? i moj ojciec wyciagnal te kwote i jeszcze temu idiocie mieszkanie kupil i wyremontował żeby dał nam spokój. Chociaż przepraszałam tego chłopaka to jedyne co mi wypomniał to to że jego rodzina przeze mnie odwróciła się od niego.

Gość poranna rosaaa
I dobrze Ci. Chłopak ma zryta reputację i to tylko przez ciebie i twoją durną zemstę. Wiec nie uzalaj się nad sobą bo to tylko twoja wina. A brawa dla chłopaka za postawe.

Gość dgsdfgsdfgsdgsdg
iwońcia I dobrze Ci suko!!Powinien koleś wziąć kasę ale mimo to nie dać Ci spokoju. Może coś Cie to nauczy!!!!!!

Gość iwońcia
Może źle zrobiła, ale ten chlopak zachowal sie gorzej. Wykorzystal to ze ja jestem z bogatej rodziny a on po prostu z domu w ktorym nic nie mial. On szantażem wymusił pieniadze. I jeszcze rozpowiedział to wszystkim naszym wspólnym znajomym w jaki sposób dorobił się mieszkania.

Gość asarasr
zaradny chłopak :)

Gość ja pierdziele kurde bele
ta laska juz o tym piała miesiac temu i poltorej miesiaca temu tez. Albo ma zryty beret albo tak przezywa glupia bicz :O