Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właśnie tak jest

cała prawa o facetach!

Polecane posty

Gość właśnie tak jest

Dlaczego seks z facetem jest jak serial brazylijski? - Kiedy zaczyna być interesująco, wszystko się kończy aż do następnego razu. :D

Gość właśnie tak jest
Żona prosi męża: - Opowiedz mi jakąś bajkę na dobranoc. - Kocham cię.. :D:D:D

Gość właśnie tak jest
Dwóch kolegów w pracy : - Ty stary czy rozmawiasz z żoną po stosunku? - Jak zadzwoni to czemu nie?! :)

Gość a mój mnie może orać bite 3h
z kilkoma "spustami" raz po raz :D

Gość właśnie tak jest
Nagi facet stoi przed lustrem i podziwia swoją męskość: -Dwa centymetry więcej i byłbym królem... Na to żona: -Dwa centymetry mniej i byłbyś królową... :D

Gość dajcie coś jeszcze chętnie
się pośmieję;)

Gość proszę:)
Skąd wiadomo, że mężczyzna robi plany na przyszłość? - Bo kupuje dwie skrzynki piwa zamiast jednej

Gość ja też słyszałam
fajny dowcip :) Dlaczego mężczyźni są jak reklamy w telewizji? - Ani jedno słowo z tego co mówią, nie jest prawdziwe! zgadzam się w 100% :P

Gość paQulinka
- Karol, kto Cię poznał z Twoją żoną? - To był przypadek... Nawet nie mam kogo winić

Przychodzi kobieta do lekarza i mówi: -panie doktorze podczas sexu z mezem nic nie czuje to niech pani znajdzie kochanka-odpowaiada lekarz -mam juz -mowi baba no to dwoch dwoch tez mam-mowi baba no to 3 lub 4 mam w sumie 5-mowi kobieta pani jest chora!! odpowiada lekarz tymczasem kobieta przychodzi dumna do domu podchodzi do meza i mowi " widzisz jestem chora a nie żadna kurwa jak mowiles " heh:D

Gość haha ..dobre!
:D:D:D

Gość haha ..dobre!
Mąż do żony: - Kochanie, a co powiesz na szybki numerek? - To ty znasz jakieś inne?

Gość a ja mam tak
- Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać smukłą sylwetkę? - Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy co jest w łóżku i idzie do lodówki. skąd ja to znam?;)

najlepsza kobieta to matematyczka bo: -dzieli łożę -mnoży dzieci -dodaje urody -odejmuje lat ma tylko 2 okresy w ciagu roku i stawia pały :D

Gość pararam
dlaczego dziewczyny podobne są do komputerów ? - lubią się zawieszać , w najmniej odpowiednich chwilach - dodatkowy sprzęt i oprogramowanie , znacznie przekraczają , początkową warośc - nawet jak kupisz najnowszy model , to i tak po dwóchh latach juz jest przestarzały i trzeba go wymienić na nowszy ;)

Gość haha ..dobre!
Sukcesem mężczyzn jest: - w wieku 4 lat - nie sikać w majtki, - w wieku 12 lat - mieć przyjaciół, - w wieku 16 lat - posiadać prawo jazdy, - w wieku 19 lat - uprawiać seks, - w wieku 35 lat: - zarabiać dużo pieniędzy, - w wieku 60 lat - uprawiać seks, - w wieku 70 lat - posiadać prawo jazdy, - w wieku 75 lat - mieć przyjaciół, - w wieku 80 lat - nie sikać w majtki.

Gość haha ..dobre!
Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym: - Och, przepraszam pana! - Nie, nie, to ja przepraszam. Zagapiłem się, bo wie pan, szukam tu mojej żony... - Ach tak? Ja też szukam swojej żony. A jak pańska żona wygląda? - Wysoka, włosy płomienny kasztan, ścięte na okrągło z końcówkami podwiniętymi do twarzy. Doskonale nogi, jędrne pośladki, duży biust. Była w spódniczce mini i bluzeczce z pięknym dekoltem. A pańska? - Nieważne! Szukajmy pańskiej!

Gość Zgrywus :)
Kobiety gapiące się w sufit podczas stosunku- co myślą? Kochanka- kocha? nie kocha? kocha?.... Prostytutka- zapłaci? nie zapłaci? zapłaci?.... Żona- malować? nie malować? malować?....