Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samouk 26

Angielski - mam pytanie

Polecane posty

Gość Samouk 26

witam anglistow mam nadzieje ze jeszcze nie spicie :-) jak po ang. napisac : 1. Odkad pracujesz czy zaoszczedzilas jakies pieniadze? ( po rozpoaczeciu pracy czy udalo ci sie cos zaoszczedzic?pieniadze )

Gość Samouk 26
ok to moze chociaz ktos sprawdzi jak ja napisalam : Did you save some money after when you started work ?

Siema , moge sie pomylic, ale ja bym napisal to tak: 1. Did you save some money since you started working? Jesli bedzie jakis blad to sorry

Gość Gosiakabec
have you saved any money since you started work?? Tak mi sie wydaje, mieszkam w angli od 5 lat ale angielskiego nauczylam sie ze sluchu nie z ksiazek

Gość Samouk 26
Gosia ja tez mieszkam w UK ale dopiero od roku wlasnie zabralam sie za konkretna nauke ang. mam jeszcze takie pytanie co myslisz o metodzie callana oplaca sie zapisac na taki kurs w UK ?

Gość Gosiakabec
Ja uczylam sie callanem ale w polsce. Polecam. Podobalo mi sie bo nie bylo siedzenia przy ksiazkach i zadan domowych, tylko nie kazdemu odpowada bo moze byc troche nudne powtarzanie tych samych zdan co lekcje. zalezy co lubisz ale jak dla mnie to rewelacja.