Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarlinka

agresywny mąż

Polecane posty

Gość sarlinka

Proszę o obiektywną ocenę. Jestem mężatką od 3 lat, w czasie małżeństwa zdążyłam już bić, kopać, drapać i polewać zimną wodą męża, wyzywać jego i jego rodzinę od najgorszych, kraść mu pieniądze z portfela i nadużywać alkoholu, a przede wszystkim rządzić nim na każdym kroku. Kłótnie były na porządku dziennym. Teraz jestem już inną osobą, spokojna, rzeczowa, komunikatywna, nie używam przemocy fizycznej i słownej, przestałam pić, dbam o związek. Jednak mąż tak jak wcześniej był raczej spolegliwy, tak teraz o byle co mnie wyzywa i wrzeszczy na mnie. Czy to jakieś jego urażone ego teraz się odzywa? Mam go znów ustawić do pionu? Dodam, że niestety to nie jest prowokacja, ale chyba patologia :/

Idzcie do psychologa i tyle;) On na pewno bedie wiedział co zrobic,najpier idz sama i zoabczymy co powie jak bedzie kazal ci przyjsc z mezem to przyjdz;)Bo po co maie zmarnowac zwiazek;))

Gość hghhjd
HAAHAA , CO by tu duzo rozmyslac, odpowiedź jest prosta, maz wyczuł twoja uległośc i ona objął władze dyktatora i poczuje ten smak króla, taka jest prawda

Gość sarlinka
Czy wogóle damy radę wyjść z takiego dna?

Gość fejsbooch
Może za bardzo uleglaś, bo masz wyrzuty sumienia. Budujcie związek na partnerskich relacjach, zamiast walczyć o pozycję.

Gość cdfvgrbhnjymuk
Mam go znów ustawić do pionu?] aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahhahahahaa siiiiikaammm kur­wa siiiiiiikam :D :D :D :D :D nie wiem co on wczesniej robil, skoro yl spolegliwy, ale jak piszesz ze ZNOW, to znow! no kur­wa ustaw chu­ja do pionu bo sie chyba rozbestwil :D :D :D :D

Gość sarlinka
Przedmówco o dziwnej ksywie - o działaniu twojego układu moczowego nie mam chęci czytać. A że się rozbestwił, to racja. Wczoraj znów myślałam, że mu przyłożę, ale teraz to już się boję. Myślę, że koledzy w pracy, którym się kiedyś wyżalił jak go żona bije tak go teraz nastawiają przeciwko mnie, a on jest strasznie podatny na wpływy

Gość uchachana
sarlina> ale się usmiałam piszesz o zmianach, że jesteś spokojna a ostatnie zdanie: mam go znowu ustawić do pionu mnie zabiło :D Trzymaj krótko dziada :D A tak serio, nie wiem czy to prowokacja czy nie, ale trzymaj się, dasz radę.

"HAAHAA , CO by tu duzo rozmyslac, odpowiedź jest prosta, maz wyczuł twoja uległośc i ona objął władze dyktatora i poczuje ten smak króla, taka jest prawda" zgadzam sie, faceci tak maja, za bardzo popuscisz wodze, pozwolisz sobie, to wykorzysta na maksa. ;] musisz przywocic lad w zwiazku. :D

Gość powinien
zlac cie lodowata woda to pomaga

Gość sarlinka
On twierdzi, że ja się nie dokońca zmianiłam, bo ciągle nim rządzę i zachowuję się jak nadzorca, a jego traktuję, jak, cytuję "Robocopa", cokolwiek to znaczy. Po ostatniej kłótni, powiedział, że on się bardzo pilnuje, żeby nie powiedzieć mi czegoś i godzi się na wszystko, ale do czasu, potem wybucha ze zdwojoną siła. A ja jakoś nie potrafię sie w porę opanować, że przesadzam, tylko brnę coraz dalej, aż on musi się wydrzeć, to wtedy "trzeźwieję". Może ja potrzebuję takiego stanowczego typa???

Gość ty nie potrzebujesz
typa ty i maz potrzebujecie psychiatry!!!!

Gość sarlinka
I co, mam mu te wszystkie słowa i wrzaski wybaczyć? Bo narazie strzeliłam focha, choć w tej wczorajszej kłótni, to w sumie ja zaczęłam używać wobec niego wulgaryzmów, więc chyba wczoraj wróciłam na moment do dawnej siebie. Ale to był jednorazowy wyskok, wcześniej byłam w miarę grzeczna ok. pół roku. Co mnie powala, to to że on mi odbija tym samym, jak na ringu. Nie traktuje mnie jak kobiety :( Już :(

Gość Sarlinka daj maila!!!
Błagam daj maila!!! Bo jakbym czytała siebie... ...na początku też zdominowałam męża, wyzywałam, miałam twardą rękę, ale w pewnym momencie zdałam sobie sprawę, że nie prowadzi to do niczego dobrego... nawet 2 razy próbowałam terapii, ale w końcu sama doszłam do wniosku, że czas się zmienić. I zmieniłam się. Mam nadzieję, że Ty wiesz, że jak kobieta chce, to potrafi. I zaszła we mnie zmiana, którą nawet mąż zauważył, ale co z tego, skoro on zmienił się w agresywnego chama? Też próbowałam na początku sobie to tłumaczyć, że może mi się należy albo może mi się odpłaca pięknym za nadobne? Ale co to za tłumaczenie? Naprawdę w tej sytuacji nie mam pojęcia jak prowadzić małżeństwo :(

Gość te wasze
chlopy to jakies pojebane

Gość sarlinka
O kurczę, a ja myślałam, że tylko ja mam taki problem. Moja mama mówi, że chyba najlepszą opcją będzie być kulturalną i nieco wyniosłą, coraz bardziej zadbaną i pewną siebie kobietą, a wkońcu facet zobaczy przepaść w obyciu jaka nas łączy i przystopuje, bo dojdzie do wniosku, że a) ośmiesza się b) mogę sobie znaleźć kulturalnego faceta bez trudu bo sama już jestem babką z klasą. Póki co chyba musimy to ignorować, choć przyznam, że jest to dla mnie strasznie frustrujące, że mam takiego chama w domu :/ A ty co z tym robisz?

Gość Zegan
Jakbym to ja był twoim mężem to byś regularnie dostawała w ryj. Wiesz dlaczego? Bo jak się baby nie bije to jej wątroba gnije.:)

Gość sarlinka
Kto się jeszcze wypowie? Nie wiem, czy warto to ratować, czy powoli planować rozwód. Czy są tu jakieś mężatki i czy chciałyby ratować takie małżeństwo?

Gość Markiza Angelika
gdy ja szalałam tak jak Ty to mąż też nie wytrzymał czasem i mną potrząsnął,miałam mu to zazłe,ale po czasie zrozumiałam,że on nigdy nie rozpoczynał kłótni i dalej tak nie mogę,zmieniłam się no i mężowi zdarzyło się wściekać bez większego powodu tak jak ja kiedyś.Mówie o co chodzi...mąż też swojego zachowania nie rozumie.Oboje się BARDZO kochamy i ja będę walczyła o spokój w moim małżeństwie.Wiem jak się zachowywałam,mąż mówił ,że kocha mnie na zabój i wybacza,więc z mojej strony też może na to liczyć....Oczywiście łatwo się pisze,bardzo mnie takie sytuacje bolą,ale jak jest miłość to można wszystko!