Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

Cały czas się zastanawiam jaką trzeba być kobietą żeby zatrzymać faceta przy sobie. Mam za sobą nieudane małżeństwo i kilka związków. Zawsze wobec swoich mężczyzn byłam szczera, dzieliłam się swoimi troskami. Okazywałam im że ich kocham i dbałam najlepiej jak umiałam. Zawsze myślałam że tak trzeba żeby być docenioną i kochaną a po moich doświadczeniach zaczynam mieć wątpliwości. Jedyną sprawą która mnie niepokoi jest fakt że jak coś mi leżało na sercu to mówiłam bez owijania w bawełnę. Może w tym tkwi problem....

Chyba nic mi nie brakuje. Może nie jestem sex bombą ale jestem zadbana i chyba nie najbrzydsza

zapomnialem dodać że wszystko się z czasem nudzi i ludzie nie są monogamistami nawet najpiękniejsza osoba się znudzi

To co powiesz o małżeństwach które żyją ze sobą długie lata w monogami i nikt nikogo nie zdradza i nie zostawia....?

Może tylko nie wiedzą o zdradach a po 20 latach wspólnego życia to nie chce się zmieniać domu, samochodu, zaczynać wszystkiego od początku.

Gość nijoi
Z tego co zauwazylam, ze to faceci wcale nie doceniaja takich kochajacych, dbajacych o nie kobiet, ktore czekaja na misia z obiadkiem. Owszem, czesto z wygody zenia sie z takimi, ale pragna tajemniczych, bezwglednych, egoistycznych suk.

Gość nijoi
*to faceci

Gość grycha a
nijoi kolejne teorie z dupy, za dużo internetu 🖐️

Gość ale dlugo z taka
zolza nier wytrzymaja :P

Gość grycha a
ahh no tak to wszystko zmienia :D 🖐️

Na to wygląda że będę sama do końca życia bo nie umiem być wyrafinowaną suką.A zdrady nie potrafię wybaczyć...już raz to przerabiałam :((

Przy czym w tych filmach oz łych kobietach to one bynajmniej nie występują w papilotach a lateksie bardziej. :D

Brum, ale jakie popularne. Idąc dalej tym tropem ideałem faceta byłby podstarzały, lekko łysiejący pijak ze skłonnościami sadystycznymi.

Nie jestem mężczyzną ale zdaje mi się, że nie ma jednej recepty na szczęście dla wszystkich. Jednym podoba się miła ciepła laska innym energiczna superwomen. Jedni wolą duży biust, inni mały.

A właśnie, że wstydzić się nie mam zamiaru! Mężczyźni podobno lubią wyuzdane zołzy. :D

[zgłoś do usunięcia] offerma "To co powiesz o małżeństwach które żyją ze sobą długie lata w monogami i nikt nikogo nie zdradza i nie zostawia....?" no bo to są porządni ludzie. małżeństwo bardziej niż na jakichś porywach seksualnych i "motylach w brzuchu " jest oparte na szacunku i uczciwości. a niestety to są bardzo "moherowe" wartości, nie modne wśród "postępaków". MASZ U MNIE PIWO!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO!

Jak wszyscy to nie wiem, ja lubię Ciebie, Ike (wiem, że się ucieszy) i Luśkę (a ona się zdziwi). Jeszcze piwo lubię i heavy metal.

Ale nie widziałeś mego oblicza Cichy? To teoria o fejsie trochę się zaczyna chwiać. (Ale jestem pierwsza w wyliczance! Yes, yes, yes! :D)