Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dinia82

Za jakimi dziewczynami szaleją faceci? - liczę na poważną dyskusję

Polecane posty

A z tym krytykowaniem to coś musi być w tym co mówisz Na to jest dość prosty sposób, nie krytykuj (nikt tego nie lubi, a faceci tym bardziej), tylko mów : ja tak lubię, tak mi się podoba, to cenię i nie zapomnij pochwalić (niekoniecznie słowem, może być uśmiech, pocałunek itp.) Nawet nie zauważysz, że znikną powody do krytyki. No , ale z tym czarnym koniem to trwam przy swoim ;-) Desperacja nie popłaca :-P

Zła - ale przebieranie w ulęgałkach żeby dotrzeć do najbardziej soczystej, też nie jest złe.

zła to ze postawisz (na) czarnego konia i wladujesz w to cala swoja energie to jeszcze nie oznacza, ze kon bedzie myslal podobnie :D moze warto zrobic dywersyfikacje ryzyka i nie miec klapek na oczach ustawionych w jednym kierunku

I na każdą akcję jest reakcja. Ludzie wyczuwają (mężczyźni też) nieszczere głaski na wyrost.

Brum, jeśli kogoś satysfakcjonuje ulęgałka, nawet najbardziej soczysta :-) Dostrzegasz różnicę?

Pachnę oczywiście. "N" mi nie wyskoczyło. jasssne jeszcze napisz, ze to zapach pomaranczy :D

Zła - to taka tylko metafora. Można przebierać w brylantach i wybrać ten z największą ilością karatów.

Wydaje mi się, że autorka już na jednego czarnego konia postawiła i chyba się przeliczyła.

"Nie uważam żebym była nudna, wręcz przeciwnie jestem wesołą dziewczyną." ale jedno nie wyklucza drugiego. od siebie dodam, że nie lubię jak kobieta mi nadskakuje. czyli syndrom u cioci/babci w gościach. zjedz to, spróbuj tego. czemu tego nie jesz? takie dobre zrobiłam. oraz gadulstwo.

Rozglądać się, sprawdzać próbować. :) Chłop nie tylko ma Ciebie akceptować czy kochać ale ma także być partnerem dla twojego syna. Musisz myśleć za dwoje. :)

I nie pytaj za jakimi dziewczynami szaleją faceci, tylko jaki mężczyzna jest potrzebny Tobie i takiego szukaj. :)

moze warto zrobic dywersyfikacje ryzyka i nie miec klapek na oczach ustawionych w jednym kierunku W tym wypadku popieram zdecydowanie, ten albo żaden. W przeciwnym razie może pojawić się problem: mam dwóch (trzech!)którego wybrać? Oczywiście najlepszego dla mnie, czyli czarnego konia :-) Chyba, że kogoś satysfakcjonuje działanie wielotorowe, na to trzeba zdecydowanie więcej czasu i energii poświęcić zamiast, np. sobie.

jakos smutno mi sie zrobilo Brum szkoda, lubie zapach pomaranczy tylko takiej swiezej a nie tej zdobiacej porcelane :D

Zła - rzadko bywa tak, że spada na nas zauroczenie kilkoma osobami na raz.

zla nie chodzi o kolekcjonowanie tylko otwartosc na doswiadczenia :D jest tylu fajnych facetow wiec po co sobie ubzdurac jednego ktory np nie jest nami zafascynowany?

od siebie dodam, że nie lubię jak kobieta mi nadskakuje To jest typ mamuśki, a matkę chyba już masz:-P

Całkiem słusznie piszesz Czizas. :D Doświadczenie to test to! :)

Brum lubie bajki, zwlaszcza te w ktorych jest zero fabuly za to duzo ochów i achów :D

I nie jest to bajka o Żwirku i Muchomorku. :D Jak sądzę?

Autorko, jeśli mogę napisać jeszcze poważne słowo, nie traktuj tego, co przeczytasz w internecie jako jedynie słusznej i objawionej prawdy. Nawet gdyby Ci się wydawała okrutnie mądra. :D Masz swój rozum i intuicję. :)