nikola85 0 Napisano Grudzień 17, 2010 hej dziewczyny mam pytanie ostatnio miałam okres 17.11.10 jest on bardzo krótki bo w zasadzie tylko 2 dni po tych dwóch dniach jest sucho a na 3 dzień znowu jeden dzień słabo krwawie i dokładnie okres skończył mi się 20.11.10 i w tą noc z 20 na 21 listopad kochałam się bez zabezpieczenia i mój mężczyzna finał miał we mnie z tąd moje pytanie czy mogę być w ciąży.teraz mamy już 17.12.10 a ja nie mam do tej pory okresu w sumie to nie mam żadnych specjalnych objawów tylko gdzieś z tydzień temu przez cały tydzięń byłam taka ospała a teraz ostatnio miałam takie lekkie bóle okresowe i to czasami ale okresu brak aha no i tak dziwnie trochę piersi mnie bolały w środku uczucie takiego ciągnięcia a po za tym innych objawów brak dzisiaj rano mierzyłam temp w pochwie i wyszło 37.1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczepan Napisano Grudzień 18, 2010 Jesli sie pytasz czy mozesz byuc w ciazy to mozesz. Usmialem sie niezle czytajac to co czytalem. Jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym. W zasadize brak objawow jest objawiem. Ale jak jest naprwade t osie okaze. "czy jest to wogóle możliwe" powinnas zakonczyc zdanie "ze nie jestem w ciazy?". Bez zabezpieczenia, fianl w Tobie?-tak sie dzieci wlasnie plodzi. Jesli sie jednak okaze ze nic sie nie stalo doradzam ruszyc glowa przemyslec kilka spraw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szczepan Napisano Grudzień 18, 2010 Sorry za bledy i powtorzenia-nie czytalem tego drugi raz przed wyslaniem. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieczyna3000 Napisano Grudzień 19, 2010 Tak. Zalezy od tego jaiej dlugosci masz cykle. Jesli krotkie to mozesz zajsc w ciaze tuz po okresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikola85 0 Napisano Grudzień 19, 2010 zrobiłam w piątek test gdzieś koło 18 i wyszła jedna kreska ale okresu nadal brak to pewnie przyjdzie na dniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikola85 0 Napisano Grudzień 19, 2010 ale jednak tak dziwnie ciągnie mnie w piersiach no i nie pamiętam kiedy tak długo mi się spużniał okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szczepan Napisano Grudzień 19, 2010 Pewnie przyjdzie na dniach. Jednak niestety ryzyko jakies jest zawsze. Nic nie trwa wiecznie i akurat w tym miesiacu cos sie moglo zmienic. A ten test to troszke za wczesnie-malo wiarygodny. Najlepiej rano. A tak to minus a i tak sie nie wierzy wiec troche szkoda pieniazkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikola85 0 Napisano Grudzień 21, 2010 boje się okresu dalej nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutna667788990ui Napisano Grudzień 21, 2010 nikola a moze zrobisz badanie beta hcg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikola85 0 Napisano Grudzień 22, 2010 w piątek rano zrobię test jeśli nie dostanę okresu.ogólnie nie mam żadnych objawów tylko kilka dni wcześniej takie lekkie bule okresowe ale okresu brak i w piersiach czasem takie dziwne uczucie a po za tym nic żadnych objawów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zalamnadziewczyna Napisano Grudzień 22, 2010 a sutki Cie bola? odbija ci sie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mellizka Napisano Grudzień 22, 2010 nie jesteś w ciąży :) to pewnie przez ten stres... zobaczysz za 2-3 dni przyjdzie @ i po obawach a na przyszłość nie powinnaś tak nierozważnie postępować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikola85 0 Napisano Grudzień 22, 2010 mam nadzieję że masz racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach