Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reyerey

Pasuje założyć na Chrzest leginsy latexowe??

Polecane posty

Gość reyerey

Do tego dłuższa tunike i buty mam takie ale muszkieterki za kolano ale moga byc i przed kolano. Jak myślicie??

Gość fsdfsddfsd
bedziesz wygladala jak dziwka.. ubierz sie normalnie

Gość MOTYL9000
raczej nie tym bardziej do kościoła możesz przebrać się po przyjściu z kościoła w domu lub na sali jeśli przyjęcie po kościele robicie w restauracji

Gość wredna wanda
Jak chrzcilam dziecko to jeszcze jedna para było z nami przy ołtarzu i właśnie tamta dziewczyna była podobnie ubrana wygladala jakby na dyskotekę szła było to poprostu tandeta a nawet poniekąd niestosowne niewbijaj się odrazu w garsonke ale jednak stosownie do okazji

Gość wredna wanda
Same debilki ?!ty też tu jesteś to witaj w klubie DEBILKO

Gość reyerey
Hmmm to w takim razie mogą być zwykłe grube leginsy typu getry??? Kurcze bo nie mam żadnych takich eleganckich spodni, a w butach na obcasie też nie chodzę i na pewno nie wytrzymałym w obcasach, więc buty będą plaskie

Gość reyerey
Nie wiem czemu leginsy latexowe kojarzą sie od razu z pejczem :O One wcale tak nie wyglądają...

Gość aasee
zwykle juz lepiej ,ale najlepiej byloby jakos spodnice czy cos

Gość w morde i nozem
dokladnie j w to sa sexi modne leeginsy a nie jakies bdm:-0

Gość misia1980
nie pasuje bo one sa mało elegackie,ale nie powiem sa efektowne jesli jest sie zgrabnym.. załoz jakas spodnice za kolana delikatnie lub do kolan,moze byc obcisla..do tego dlugie kozaczki przed kolano i będzie supeer.. a wy dajcie spokoj z tymi dennymi komentarzami i wyzwiskami....

Gość reyerey
zaloze sexi mini ze skorki krokodyla of korse bez majteczek ;)

Gość teneryffaa
bo najlepiej to sie ubrać jak stara raszpla, w futro z norek i kołnierz z lisa. Niech dziewczyna idzie tak jak jej wygodnie. Napisała przeciez że do tego dłuższą tunikę założy . Te legginsy wyglądają jak grube rajstopy z bardzo dużą domieszką lycry .

Gość reyerey
Dobra dzięki dziewczyny za radę. Wymyślę coś innego A głupim podszywom już podziękuję.... Jak nie masz co robić to może dzieckiem się zajmij...

Gość te legginsy to dziecku zaloz
i do tego muszkieterki! Bedzie pasowac! Kosciol to nie rewia mody ma byc ladnie, ale skromnie! Tylko w pl spotyka sie w kosciele babki ktorym widac tylek a do tego zakldaja wysokie kozaki. we WLoszech czy we Fracnji by cie w takiem stroju z kosciola wyproszono!

Gość teneryffaa
teraz to żeś palneła ... za to że ma sie wysokie kozaki z kościoła wypraszają ? a były w tej bajce smoki ?

Są takie okazje, do których należy ubrać się stosownie, nie wiem ile masz lat, bo jeśli naście, to ujdzie, jak jesteś bardziej zaawansowana wiekowo, to raczej nie bardzo...

Gość reyerey
Naście nie mam... będzie to chrzest mojego dziecka... i może macie racje, że jednak nie pasują takie leginsy, tyle że kurczę nie mam żadnych eleganckich spodni. Na co dzień chodzę w leginsach lub w jeansach

Gość ubierz zwykle legginsy
lateksowae nie pasuja w ogole!

Gość bukaa
To jak ubierasz się na okazje wymagające bardziej oficjalnego stroju? Masz okazję, zeby kupić sobie eleganckie spodnie lub spódniczkę.

Gość reyerey
Jakoś w ostatnim czasie nie było takowych okazji.... Jedynie wesela ale to już zupełnie inna bajka

Gość ubierz zwykle legginsy
ale zwykle grubsze bedą pasowac przecierz. w kozakach wyglądają jak kryte rajstopy więc nie wiem o co chodzi..

Gość reyerey
I chyba tak właśnie zrobię. Dzięki :)

U nas w kościele był ostatnio chrzest i rodzice i chrzestni byli ubrani normalnie. było bardzo zimno więc wszyscy poopatulani w kurtki szaliki. matka dziecka miała własnie kozaki na płaskim obcasie, przes kolano, do tego grube kryte rajstopy (a może byly to leginsy nie wiem bo w kozakach nie widac) i to tego takie długi sweter- sukienka, do kolan. cos takiego jak w linku. na to płaszcz i gruby szalik.fajnie wyglądała. http://moda.allegro.pl/tunika-l-xl-sweterek-golf-ciepla-do-leginsow-i1359805956.html chrzestna miała czarne rurki wpuszczone w kozaki i tez jakas tunika wystawała spod kurtki. powiem tak w inną pore roku niz zima, mozna sobie poszalec ze strojem, są różne sukieneczki bolerka zakieciki. ale jak mróz taki ze nogi odejmuje to lepiej ubrac się ciepło do kościoła, pod kurtką czy płaszczem i tak nic nie widac