Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UUUUŁAA

OBCZAJCIE ILE TA LASKA MA CIUCHOW, BUTOW I DODATKOW!!!!

Polecane posty

Gość niezalogowana furgonetka
JA TEŻ PŁONE..

Gość niezalogowana furgonetka
ja mma troche wiecej niż Ty ale sumie nic specjalnego, przydałoby sie kilka jakichs ąłdnych ciuszków, juz chyba z półytora roku nic nie kupiłam:/

Gość do też mi coś
:( ja też gówno mam.... :( nic nie mam. nawet mnie na fryzjwera nie stać - chodze od 8 lat w beznadziejnym mysim ogonku. wiecie, czuje sie jak byle co.

Co z tego,że ma :O Podoba wam się ten plastikowy różowy zegarek z króliczkiem? Albo ten tandetny różowy pierścionek niby różyczka?

Gość UUUUŁAA
ja nie wiem po czym wnioskujesz ze to badziewie.... buty z aldo ktore w polsce kosztuja od 300 zl czy torebki mulberry ktore tez tanie nie sa.

Gość UUUUŁAA
no ok, moze nie wszystko mi sie podoba, ale ma mnoostwo ubran ktore chetnie bym zalozyla...

Nie ma gustu za grosz , na placach jednej ręki mogę wyliczyć rzeczy które są w miare ciekawe. reszta to tandeta - i nie mam na mysli marki , tylko krój, wzór, fason .

zabrać Jej to wszystko i będzie nikim :O osobą, której życie kręci się tylko wokół zakupów, ciuchów i błyskotek - tandetnych zresztą 🖐️ a na tym filmiku gada trzy po trzy podniecając się badziewiem

Gość prawiczyman
zazdrosnice :P laska sliczna :)

Gość No to niech ma ;-) i ma
caly pokoj na garderobe - ja bym tak nie chciala... i tak mam za wiele

Nie wiem czy coś bym z jej garderoby ubrała, to wszystko wygląda jak na bazarze :O

Gość straszna tandeta
te jej szmaty, nic klasycznego co mozan zawsze wkomponowac. wole moje ciuchy :)

Gość UUUUŁAA
ej przesadzacie. widzialam sporo filmikow itd i niekotre ciuchy m a swietne. a buty to juz w ogole zajebiste :)

Gość Droposta posta
Widze Autorko, ze nigdy nie robilac zakupow za granica. Powiem, Tobie, ze takie zakupy w usa to pryszcz. Serio:) Na stale mieszkam w usa i robienie zakupow to najwspanialszy dar mieszkania wlasnie za oceanem ;) Na wiele mozna sobie pozwolic, nawet za "najnizsza krajowa". Widze, ze towar zakupiony byl na wyprzedazy ;)tego tutaj pelno :). Ten zegarek to jakas paranoja!!!!!!! ochyba!!!!!!!:-O Natomiast mam identyczne kolczyki jak ta laska. Kupione w Guess za $25 :). Uwiez mi, ze gdybys na stale mieszkala w usa to mozesz co tydzien wychodzic z TJMAXXXXX z pelnym koszykiem markowych ubran, kosmetykow, dodatkow :D

ja też chodzę w jednych i tych samych łachach bo ogólnie wyglądam jak dzieciak to nie kupuję za często :D

jej ciuchy wcale ładne nie są, a nawet gdyby, to nie ciuchy (jeśli już mówimy o wyglądzie) decydują o tym, czy ktoś ładnie wygląda, czy nie, tylko wrodzona uroda. ja takowej nie mam, muszę trochę ciuchami nadrabiać i nadal nic mi z tego :) ta laska z pełną szafą to jakaś lala, której tylko różowe sukieneczki w głowie, nie ma co się takimi ludźmi przejmować :)

Gość nie chce mi sie logować
wy żartujecie? oglądałam jej stylizacje i są bardzo fajne, dziewczyna aktualnie jest w ciąży i bardzo ładnie wygląda. Nie wiem czy mówicie to przez zazdrość czy zwyczajnie nie macie wyczucia stylu.