Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkiu

czy oni mi w ogole za to zaplacą.?Wypowiedzenie po 2 tygodniach

Polecane posty

Gość jkiu

poszlam do rpacy do banku mowiono mi ze to ma byc sprzedaz..produkty kredytowe i depozytowe a okazalo sie ze jest to tez kasa!!czyli mam byc odpowiedzalna za wszystko.Okazalo sie tez ze dziewczyna po ktorej ja rzyszlam miala manka 20tys i splaca do dzis...zrezygnowala...Przerazilam sie tym bo jestem rozstrzepana choatyczna i nie nadaje sie do tego.Zaplacilam wczesniej nawet 4 00zl za kurs kasjera ztym ze myslalam ze kazami go zrobic tak dla picu.2 tygodnie chodzilam na szkolenia u nich w zakladzie.Okres wypowiedzenia mam 2 tygodnia a ze chora jestem to dostalam zwolnienie.Przeslalam im wypowiedzenie ze zwolnieniem..I sie zastanawiam czy zaplaca mi za to?to bylamoja pierwsza umowa o prace.Tak pracowalam na umowe zlecenie

Gość Egoistka do kwadratu.
nie wiem co ci poradzić, ale mam nadzieję że pomogłam. PS: strasznie mi się nie chciało czytać, ale mam nadzieję, iż to nie problem :)

Gość jkiu
owe - wybierz pseudonim dla siebie) Adres Tlen.pl: (Adre

Gość jkiu

Gość jkiu

Gość jkiu

Gość jkiu

Gość yeeerkkk
a za co ci maja zaplacic to jeszcze ty bedziesz musiała im zaplacic za szkolenie

Gość jkiu
nie podpisywalam nic o szkoleniu i placeniu.szkolenie bylo organizowane w pracy przez trenera wewnetrznego

Gość mloda ks
nie wiem czy ci zaplaca, bo raz, ze to zlecenie , 2-skoro wczesniej nie pracowalas, to chyba Ci nie zaplaca. Tu popytaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4575983 zrobilas inwentaryzacje kasy odchodzac? Podpisywalas cos? Żeby sie potem nie okazalo, ze masz cos zwracac

Gość zaplacą ale mniej
a ty jestes zmiją

Gość jkiu
naszczescie nie doszlam jeszcze do kasy tylko bylam na szkoleniu w srodku w firmie.To byla umowa aoprace.Wczesniej pracowaalam na zlecenie. umowe o prace podpisalam 6 grudnia wtedy zaczelam prace a wypowiedzenie zlozylam dzis..konczy mi sie 2 stycznia..czyli nawet miesiaca nie podpisalam.Chcialabym zeby zwrocilomi sie chociaz 400zl za ten kurs kasjera:O

Gość mloda ks
a konczylas ostatnio szkole lub studia?

Gość mloda ks
W niektórych przypadkach, pracownik otrzyma prawo do zasiłku chorobowego od pierwszego dnia zatrudnienia, czyli od pierwszego dnia pracy . Uprawnienie takie przysługuje: absolwentom szkół lub szkół wyższych, którzy zostali objęci ubezpieczeniem chorobowym lub przystąpili do ubezpieczenia chorobowego w ciągu 90 dni od dnia ukończenia szkoły lub uzyskania dyplomu ukończenia studiów wyższych;

Gość jkiu
kocnzylam studia licencjackie 2 lata temu a teraz jeszcze studiuje na uzupelniajacych mgr

Gość mloda ks
wiesz ja nie wiem co Ci napisac. Mialam chorobowe placone? nie zawsze przy zleceniu jest placone, musisz sobie zazyczyc, zeby C ipotracali. Ale ja sie nie znam na placach, spytaj tam gdzieci podalam link