Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dardzikl

pomocy zaręczyny w wigilę

Polecane posty

Gość dardzikl

Chciałbym zaręczyć się z ukochaną w wigilię.. wiem że ona nie bardzo chciałaby żebym to zrobił przy jej rodzicach, macie może jakieś pomysły? Co do wręczenia pierścionka. Mam pomysł taki żeby zabrać ją na rynek po kolacji do Wrześni i tam jej się oświadczyć przed dużą ogromną choinką... pomóżcie mi...

Gość staszek weź sie zamknij
Ty sfrustrowany prawiku ! Nie przejmuj sie nim on tak zawsze . Boli Go to . NO ja myślę , że to byłby dobry pomysł . Zbierz ją tam :)

Gość a musi byc w wigilie?????
ja bym chciala zeby facet zabral mni na romantyczny weekend niespodzianke do Zakopca i tam po pysznej kolacji w pokoiku przy kominku mi sie oswiaczyl a potem sex do rana :) Jak sie oswiadczysz przy choince to gdzie sie bedziecie bzykac????pod nia????No zartuje hehe ale taki dzien trzeba uczcic dobrym sexikiem wiec musi byc wyjazd,no przynajmniej dla mnie.

ja uwazam,ze z tym rynkiem to nie taki zly pomysl.wogole to jestem zdania,ze zareczyny powinny sie odbywac tylko pomiedzy chlopakiem a dziewczyna,a nie cala rodzinka odrazu.to bardzo intymna i piekna chwila w zyciu kazdej kobiety,i szkoda sie nia tak odrazu dzielic ze wszystkimi w kolo(wiesz co mam na mysli).wiadomo pozniej powiecie rodzica i wszystkim ktorym uwazacie ze powiedziec chcecie,ale najpierw niech to bedzie tylko Wasza chwila,taka zapada w pamieci na cale zycie :) powodzenia!!!

Gość a musi byc w wigilie?????
no i jakies niespodzianki w tym Zakopcu jeszcze tak zebys ty zadbal.Np ona idzie sie wykapac a ty zapalasz swiece,obsypujesz rozami lozko i wreczasz jej ogromny bukiet :) Jestem urodzona romantyczka i mam nadzieje ze mnie to kiedys spotka :) Za takiego faceta wyszlabym w ten sam dzien hehe

też myślę,że zaręczyny przy rodzinie to taki sobie pomysł bo każdy może zareagować inaczej. ja bym raczej wolała żeby tak chwila była przeznaczona tylko dla mnie i przyszłego męża;)

Gość dardzikl
nawet nie wiesz jak sie oświadczyć, a co mowic o pomysłach na spędzenie czasuw czasie małżeństwa staszek z monopolwego pewnie przeżyłeś nie jedno rozczarowanie w życiu od razu widać... ten nic to Ci pasuje w 100% hhhheeeee

Gość dardzikl
glenwood dzieki...

Gość dwa i pół
a jak robicie to później z rodzicami?

Gość kardashia
Ja na jej miejscu bym była zachwycona takim pomysłem ;) choinka i owietlenie na niej zadziała nieco romantycznie. ;) Swoją drogą szczęściara z tej dziewczyny,że ma takiego pomysłowego chłopaka,nawet nie wiesz ile bym dała żeby i mój takie coś wymyślił :)

Gość dwa i pół
up

Gość dardzikl
ma może ktoś jakieś inne pomysły

Gość skoro wigilia to
pierscionek w bombce choinkowej, wymysl jakas syytuacje aby ja zbila i wtedy znajdzie pierscionek.....

Gość aichaaaa1
ale chyba piersionek to nie prezent od mikołaja? zrób tak: weź jabłko. przekrókruj je na pół (tylko w szerokośc nie długość) wyjmij łyzeczką srodek. Do srodka włóż pierścionek. Wbij kilka wykałączek tak aby spowrotem połaczyć jabłko. W miejscu gdzie widac przeciecie proponuje zawiązac wstązkę na kokardkę :) i kuś swoją ewe i dac jej wtedy kiedy poczujesz ze to dobry moment...

Gość wilia to dzien milosci
z tą choinką to fajne..oświetlenie..śnieg magia świąt.. Pierścionek wrecz w pudełeczku. a sex mozna miec na drugi dzien a nie pod choinką:)