Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina z karabina

Mamy 3 dzieci, w tym BLIŹNIĄT - zapraszam!!!

Polecane posty

Gość Nina z karabina

Jestem mama 3 ksiezniczek :-) Starsza ma 3 latka, mlodsze wlasnie skonczyly rok. Jest ciezko, bo w ciagu dnia "obrabiam" je sama :-O Zapraszam na pogaduchy kobietki, ktore maja podobna sytuacje...

Gość jeeee blizniaki
fajnie moje gratulacje no niestety ja stara msi juz 2 lata i nic:( tez marzą mi sie blizniaki

gratuluje ksiezniczek :) czy to prawda ze przy blizniakach jedno przewaznie jest spokojne a drugie maly diabelek ? moja siasiadka ma blizniaczki, maja 1,5 roku i jedna jest taka cicha i spokojna za to druga broi za dwoch :-P

Gość Malwina_W.
Ja właśnie w 7 msc ciazy z bliźniakami ;) W domu mam już 3latkę i 5 latka ;)

Gość malutkaaaaaaaaaa
ja mam dwoje 2 i 4 lata tez dziewczynki i juz mam dosc ...

Gość ewa lambdiana
ja miałam 3 dzieci ale oddaam je facetowi... czasy młodości próbowania nowych rzeczy.... szkoda teraz one nie chcą mnie znać choć mają od 5 do 9 lat często o nich myślę i tęsknię zastanawiam się też czy jest szansa aby sąd mu je zabrał i dał pod moją opiekę a jeśli nie na stałe to chociaż czasowo

Ja mam 2 chlopakow i dziewczyne :-) Czasami tez mam gorsze momenty... Najbardziej dobija mnie to, ze nie moge poswiecic kazdemu tyle czasu, ile bym chciala...

Evi, u mnie tak jest. Synek z blizniakow jest grzeczny, cora zas temperamentna :-P Starszy tez aparat, wiec czasami mam meksyk w domu...

Gość Malwina W_
Ja jeszcze bliźniąt nie urodziłam, a juz mam sajgon czasami z moja dwojka :)

Gość Nina z karabina
Zalozylam temat i poszlam sobie :-P Ale musialam dopilnowac moich szkrabow.... Malwina, wyzwanie przed toba nie lada... Ktos ci pomaga???

Gość Malwina_W
Raczej sobie sama daję radę, póki co. Wiadomo, teraz z coraz większym brzuszkiem jest coraz ciężej przy małych jeszcze dzieciach. Siostra męża mieszka 3 domy dalej, jak coś potrzebuję to mi pomaga, gdy mąż nie może. Co będzie, jak się jeszcze dwójeczka urodzi, to nie wiem.... mam nadzieję, że sobie jakoś damy radę wszyscy :)

Gość uj uj uj mój
Boże dziewczyny jak ja Was podziwiam!!! ja z jednym ledwo co daję rady a Wy z taką gromadką!! Szaccun!! :) :)

Gość do ewa lambdiana
ale małpiszon, zostawiła dzieci facetowi i teraz chcesz je odebrać. Takie matki winno się wysyłać na Sybir albo tym podobnie. Szma.......ta......