Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcvbhdgdgdgdgd

rozpierdala mnie stara

Polecane posty

Gość xcvbhdgdgdgdgd

Musialem tak napisac zebyscie zwrocili uwage na moj temat, za wulgaryzm sorry :P Do tematu->ciagle nie zadowolona, a to ze na kiepskie studia poszedlem (ekonomia) a to ze nie mam jeszcze dziewczyny a to ze jestem nieudaczny itedeitepe :o.. Po 2 latach tego gderania zmienilem studia (przygotowywalem sie sam w chacie), zdalem za 1 razem na lekarski, znalazlem jakas dziewczyne (chyba tylko zeby "zadowolila" starsza). Teraz zle bo "zmieniam sobie studia zamiast konczyc te ktore rozpoczalem", ze "jestem wiecznym studentem", ze "ledwo ciagne na tych studiach bo to przeciez nie mozliwe zeby tylko tak ciagle studiowac i studiowac":o Dziewczyna jak dziewczyna, tez sie starszej nie podoba bo taka i owaka, taka sama jak ja hehe:P Ciagle slysze ze wszyscy w moim wieku (26 lat, teraz juz koncze medyczna) juz dawno pokonczyli studia, od dawna kombinuja, maja znajomosci, wejscia, kontakty, pozakladali rodziny, zarabiaja kupe pieniedzy, sa mega samodzielni i wogole to ja im do paznokci u nog nie dorastam. Nie wiem moze i sa tacy ludzie, ale czy aby napewno w tym wieku???

Gość leniwe moja miłość
To taki typ człowieka, choćbyś na głowie stanął, nie zadowolisz.

Gość reasumujac
usamodzielnij sie jak najszybciej i miej to w dupie ;)

Gość do też mi coś
też tak mam... i mam kurwa dość pierdolenia. z tym, że ja nie robię tyle co Ty. Ja jestem zerem. ale nawet jak stawałam na rzesach to jej i tak kurwa zawsze było źle. więc olałam wszystko totalnie. i teraz przynajmniej może mieć uzasadnione pretensje nosz kurwa mać!

Gość reasumujac
ludzie - to wasze zycie, a inni to moga sobie co najwyzej gadac nie spelniacie ich ambicji? to ich problem, zyjcie tak, zeby to wam bylo dobrze, a nie zeby zadowalac ludzi, ktorych zadowolic sie nie da

Gość do goooooryryry
.

Gość no americano
jesteś jedynakiem? ;P

Gość babcia jadzia
dlaczego tak brzydko wyrażasz się o swojej mamie, co cię pod sercem nosiła? chcesz, żeby twoje dziecko tak cię "szanowało"? jeżeli mam ma zbyt wygórowane oczekiwania wobec ciebie i trudno wam się dogadać, to żyj po swojemu, wyprowadź się i troszcz się o siebie, jesteś już dorosły

Chyba masz coś nie tak pod kopułą, skoro nie umiesz mamusi delikatnie powiedzieć, że ma się odpierdolić. :D A do tego żalisz się na ten temat na forum, zamiast wziąć w garść swoje stosunki z nią! No dalej! :O

Gość tania jania
ale mięczak z ciebie, sorki bez urazy ale jesteś pod wpływem dyktatora i nie masz siły żyć po swojemu, żeby mieć dziewczynę dla mamy? moi rodzice też wywierali na mnie wpływ, miałam dość, wyprowadziłąm się, utrzymuję się sama, studia skończyłam i wiem jedno asertwność i dbanie o psychiczny komfort to podstawa (nawet kosztem tzw. relacji rodzinnych)

Gość jolka jolka pamiętasz
może mama przeczuwa, że obibok z ciebie, pewnie cię utrzymuje i chciałaby widzieć zwrot z inwestycji, choćby twoją zaradność życiową, dlatego tak ci truje a może jesteś po prostu nieudacznikiem i ona nie może się z tym pogodzić, no nie każdy jest Bill Gates

Gość no americano
znam takiego jak ty, jest jedynakiem i ma władczą matkę, a ojciec się do niczego nie wtrąca. Nie potrafi się jej postawić i robi wszystko jak ona zechce. Smutne.

Gość pam pam pam pa ram
ta jasne, nieudacznik po medycynie :o to jak to jest nieudacznik to conajmniej 90% naszego spoleczenstwa to nieudaczniki

nie przejmuj sie i puszczaj to gderanie mimo uszu. wiem, ze ciezko ale po prostu rob swoje, potakuj i nie dyskutuj :) a najwazniejsze - nie wierz w te bzdury. jestes w porzadku i tak naprawde jest z ciebie dumna tylko jescze tego nie wie