Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Edyta22

Jak leczyć przebarwienia ?

Polecane posty

Chciałabym jakoś wyleczyć przebarwienia.. ale najpierw chciałabym zasięgnąć informacji od Was :) znalazłam stronę z placówkami, które się tym zajmują www.leczenieprzebarwien.medycynaestetyczna.com.pl ale czy te metody które oferują są dobre i naprawdę pomogą ?

Gość okodsv
ja miałam przebarwienia po tradziku , leczyłąm sie u dermatologa - skutek jeszcze gorszy , potem drugi dermatolog - leki za 900 zł jednorazowo na miesiac , trzeci dermatolog stwierdził ze taka moja uroda poszłam do kosmetyczki innej niz zwykle ( ta moja była na l4 )na oczyszczanie i rozmawiałysmy własnie o tych przebarwieniach i zaproponował peeling ziołowy pamietam ze było to jesienia , bo latem nie mozna i na mróz tez nie mozna , dwa dni twarz bardziej zaczerieniona , pillingów jesli dobrze pamietam miałam 5 - efekt rewelacyjny ! zadnej plamki !

Gość okodsv
Peeling ziołowy jest stosunkowo mało znaną formą peelingu. Jest to mieszanka ziołowa w której skład wchodzi zawsze Arabat soma asiatica. Pozostałe składniki to nagietek lekarski, melisa lekarska, arnika górska, lecz niezależnie od składu, działanie każdego peelingu ziołowego jest podobne. Jest to peeling w pełni naturalny, w jego składzie nie ma żadnych substancji chemicznych. Wskazania do zabiegu to płytkie blizny potrądzikowe, jak również po ospie, cera starzejąca się, drobne zmarszczki, skóra tłusta z tendencją do tworzenia się zaskórników, z rozszerzonymi porami, przebarwienia na skórze twarzy i dłoni jak również cellulite i rozstępy. Zabiegu nie wykonuje się w przypadku cery naczyniowej i trądziku zapalnego i różowatego.

Gość a jaki jest koszt
takiego peelingu?

Gość a jaki jest koszt
up

Gość okodsv
okolo 100 zł ale to było 2-3 lata temu i jesli dobrze pamietam co 6 tygodni sie robi

Gość okodsv
przebarwienia miałam juz dosyv głebokie wiec moze dlatego tak duzo peelingów , choc nie wiem czy to duzo , ale teraz mam cere tak gładka i zadnego wyprysku , bo pzredtem czasami gdzies sie cos małego pojawiło