Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikakika

czy on zasługuje na kolejną szanse?

Polecane posty

Gość kikakika

Witam Chciałam was prosic o radę czy mam dac kolejna szanse swojemu eks, bylismy razem 6 lat jednak zostawil mnie po raz drugi rok temu twierdzac ze nie pasujemy do siebie.Bardzo to przezylam poniewaz myslalam ze jestesmy dla siebie stworzeni i juz na zawsze bedziemy razem!po rozstaniu nie moglam długo dojsc do siebie, kilka razy znalazlam sie w szpitalu z silna nerwica...jednak mimo ze mnie zostawil wciaz do mnie dzwoni i interesuje sie moim zyciem!dzwoni pijany i mowi ze mnie kocha i ze jednak pasujemy do siebie, czy powinnam dac mu kolejna szanse??nie jest mi obojetny zbyt wiele lat ze soba spedzilismy!jak ??

Gość kikakika
chcialm dodac tez ze przez te jego telefony tez nie moge zaczac zyc na nowo ciagle o nim mysle.....co mam robic??

Chlop niezle mysli, rzuca cie co jakis czas - dupczy wszystko co sie rusza dookola niego a potem chce wracac bo z toba mu dobrze bo ty o niego dbasz i kochasz. Juz sama znasz odpowiedz.

Gość kikakika
on mi strasznie maci w glowie....kiedy wydaje mi sie ze juz sie z tym tematem uporalam to bach dzwoni i np mowi ze jest pijany i nie ma jak wrocic do domu bo mieszka kilkadziesiad km od mojego miasta i zebym po niego przyjechala...

Gość kikakika
albo tak jak teraz kiedy to poznalam chlopaka i on sie dowiedzial o tym i znowu do mnie dzwoni...chlopak z ktorym sie spotykam ma tez tego po dziurki w nosie...

Gość kikakika
wlasnie tego sie obawialam, ze bede musiala zmienic numer itd, a myslalam ze bedziemy potrafili sie przyjaznic bo w koncu tak dobrze sie znamy...ale chyba to jedyna obcja odciac sie na amen :(