Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuleczkzaaaaaa

czemu tak trudno namówić kogoś do klikania w buxsie?

Polecane posty

Gość kuleczkzaaaaaa

Szukam chętnych już od kilku dni i tylko kilka osób się zgłosiło. A przecież skoro się siedzi przed kompem to klikanie nie jest ciężkie trwa 1-2 minuty. Dodatkowo się zarabia, może nie dużo ale jednak lepsze to niż nic. Co mam zrobić żeby inni chętnie się zapisywali. Proponuję dodatkowe pieniądze za aktywne klikanie z mojego polecenia.

Gość dfghdsgsdgsdg
Mi się akurat nie chcę klikać dla marnych kilku groszy :P więcej z tym roboty niż pożytku.

Gość kuleczkzaaaaaa
no ale właśnie przeciez to trwa 1-2 minuty. Zarobki nie sa duże, jak nie masz poleconych, ale jak jeszcze osoba z polecania której klikasz oddaje ci trochę kasy to zawsze się uzbiera 1-2$ na miesiąc. A skoro i tak się siedzi na necie i nic takiego nie robi to co to za problem.

a ja dziwie się osobom,które potrafią tak klikać codziennie by minimum czyli jakies kilkanaście złotych dostać po kilku miesiącach

Gość dfghdsgsdgsdg
kuleczkzaaaaaa no ale właśnie przeciez to trwa 1-2 minuty. Zarobki nie sa duże, jak nie masz poleconych, ale jak jeszcze osoba z polecania której klikasz oddaje ci trochę kasy to zawsze się uzbiera 1-2$ na miesiąc. A skoro i tak się siedzi na necie i nic takiego nie robi to co to za problem. Nie wchodzę na neta żeby klikać w takie coś,dla mnie to strata czasu na pierdoły.Ale jak chcesz to sobie klikaj-mnie nie namówisz :P

Gość kiedyś sprawdziłam
jak to wygląda. Żeby osiągnąć minimum do wypłaty musiałam klikać równy rok :-) a było tego z 10 zł. Nawet jakichś poleconych miałam, sami się znaleźli, bo eksperyment miał polegać na samodzielnym klikaniu. Nie dziw się więc, że raczej nikt się na to nie nabierze.

Gość 2 $ na miesiac ????!?!??!?!?!!
a kto bedzie siedzial i klikal zeby dostac niecale 8zł???? gdyby samo klikalo to co innego, ale nawet siedzac po 12h przy kompie nie siedzisz gapiac sie w pulpit! a jak masz i klikac i szukac stron, pracowac w programach czy choby grajac??? dla zalosny 2 dolcow na miesiac???? :O zenada, nawet za 20 zl by mi sie nie chcialo tyle klikac :O ludziom sie pracowac za 700 zl na miesiac nie oplaca a ty tu wyskoczylas z 2 $ na miesiac, nawet nie bede tracila energii na smiech, bo to zenujace :O

Gość kuleczkzaaaaaa
a jak siedzicie na kafe i czytacie o jakis głupotach to nie strata czasu?

Gość kuleczkzaaaaaa
tylko że oni zarabiają 700zł pracując 40h w tygodniu a nie 30 minut w miesiącu :) 6zł na 30 minut to nie tak źle moim zdaniem :)

Gość lepsza taka strata czasu
czytania i posmiania sie niz klikania za 2 $ miesiecznie :O to jest tak zenujace ze az glupie :O

Gość kuleczkzaaaaaa
no jakby niektórzy umieli liczyć to by wiedzieli ze 6zł na 30 minut czyli 12zl na godzinę to nie tak mało... i to jest minimum

Gość kuleczkzaaaaaa
widze ze sie nie znacie po prostu na tym i tyle.

Gość dobrze ze ty sie znasz
idz klikaj bo ci centy sie marnuja, moze za 25 lat kupisz sobie perfum za te kase jak bedziesz dobrze oszczedzac :)

Gość kuleczkzaaaaaa
przeciez napisałam ze klika się 1 minutę dziennie , czy ty tego nie rozumiesz?? a nie siedzi sie caly dzien tak jak na kafe

Gość tylko trzeba pamiętać
że kliknąć można tylko kilka razy dziennie, a czasami wcale! Za kasę mogłabym siedzieć nawet kilka godzin dziennie i klikać - ale tak się nie da.

Gość kuleczkzaaaaaa
są różne buxy i większość nie jest warta klikania, ale są takie gdzie klikasz raz dziennie 4 reklamy co ci zajmuje 1 minutę i zarabiasz 6zł na 30 minut. czyli na miesiąc. Jak się znajdzie takich buxów 2 albo 3. ja znam 2 to już jest 12 zł za 60 minut no nic po prostu chciałam wiedzieć czemu tak ciężko

Gość wojtek..27go
nie klikaja bo moze nie rozumieją... Ja klikam już od dość dawna. Zainwestowałem i teraz miesięcznie mam 70$ za klikanie 1-2 minut dziennie. więc to chyba juz się opłaca? cóż lepiej wypożyczaj sobie klikerów bo szkoda czasu na szukanie

Gość prawiczy prawiczek 28
bo nikt nie chce być twoim murzynem? Przecież to ty dostajesz procent od przydupasów jakich sobie znajdziesz więc lepiej samemu zarejestrować się z czystego konta i szukać sobie murzynów. a pomijając wszystko to trzeba instaliowac jakiś szpiegowski program dla 20 dolarów po roku? O ile nie masz dużej ilości murzynów. Jak by się uprzeć to dochodzą de tego problemy podatkowe a wpłaty na konto z zza granicy nie ukryjesz :P

Gość kuleczkzaaaaaa
a co w tym złego że komuś pomagasz? poza tym pisałam że niektórzy oddają kasę za klikanie u nich.

Gość kuleczkzaaaaaa
ja nic nie musiałam instalować, chyba sobie coś pomieszłeś, musisz mniej ćpac i pić a więcej myśleć