Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zerg

Jak pozbyć się przebarwień potrądzikowych i ujednolicić koloryt skóry

Polecane posty

Gość Zerg

Witam. Jak mogę pozbyć się przebarwień bardzo widocznych w postaci czerwonych plan na twarzy i ujednolicić koloryt skóry? Plamy są pozostałością po trądziku który z resztą jeszcze mi się nie skończył ale jest już go niewiele. Dodam że mam tłusta cerę mmoże znacie na to jakieś lekarstwo.

Gość gość
Peeling Mandel pomaga w takich sytuacjach. Musiałabyś tylko na kilka zabiegów się przejść, bo po jednym coś tam widać, spektakularnych efektów nie ma. Lekarz na pewno dobierze Ci odpowiednią ilość zabiegów.

Gość gość
Jest sklep internetowy - zrobsobiekrem.pl. Ja zamawiałam sobie stamtąd glukozyd ketonu malinowego i kwas kojowy - oba w proszku, rozpuszcza sie w szklanej buteleczce (ja robiłam w ciemnej po rivanolu) w wodzie przegotowanej i takim tonikiem przemywasz buzie. Maja tam tez wiele specyfików do robienia mikstur, kremów itp, to są bez żadnych konserwantów, wiec taki krem trzymany w lodowce jest dobry ok 2 tygodnie. Zobacz ich ofertę, Bp warto:) Aha - ja mam przebarwienia ciemne, wiec nie wiem czy to będzie ok na takie czerwone, ale spróbować można. Na twoim miejscu unikalnym przede wszystkim kosmetyków drogeryjnych.

Gość gość
To jeszcze ja z 09:09 - te specyfiki, które ja używałam rozjaśniają buzie naprawdę widocznie, także polecam:)

Gość gość
Ja jestem zbyt leniwa na robienie własnych kosmetyków. Też mam tłustą cerę i na przebarwienia używałam kremu Nano one. U mnie ślady przestały być takie czerwone. Skóra zaczęła robić się bardziej jednolita.

Gość AgataIlsum12
Zapoznaj się ze stroną https://lirene.pl/jak-poprawic-i-wyrownac-kolory-skory/ Poszukując odpowiedzi na to, jak wyrównać koloryt skóry, warto postawić na kosmetyki ze składnikami, które potrafią walczyć z przebarwieniami i rozpromienić cerę. Ekspertki Laboratorium Naukowego Lirene zamknęły w słoiczkach między innymi wit.D-pro. Składnik ten - naśladując działanie witaminy D w skórze – poprawia funkcjonowanie bariery ochronnej naskórka, a także nadaje zdrowy i apetyczny wygląd.

Gość gość
na pewno dieta wpływa na wygląd skóry, ale też różne uwarunkowania genetyczne i jak i sposób życia. Ja o swoją skórę dbam bardzo dobrymi kremami, także mało kto zgadnie ile mam tak naprawdę lat :) a jak ostatnio zakupiłam sobie w aptece krem Remescar worki i cienie pod oczami to teraz wyglądam jakbym była jeszcze młodsza. Niesamowite że teraz są takie kosmetyki, które naprawdę działają cuda :)

Gość gość
dokładnie