Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahanka

pomocy - miesiączka tydzień wcześniej???!!!

Polecane posty

Gość jahanka

witajcie, słuchajcie potrzebuje waszej pomocy! dotstałam okres o całe 8 dni zbyt wcześnie! nie biore antykoncepcji, nigdy tak nie miałam ... co jest grane???? ok, mam małą 2cm cystę na prawym jajniku i nadżerkę, ale co jest powodem???? ciąża...????

Gość Madzia:D
Ale nie panikuj, czasem tak jest, moze za duzo sie stresujesz, cos sie wydarzylo przykrego, jestes za bardzo nerwowa no nie wiem, czasem tak sie dzieje Wiec sie nie martw ;)

Gość tania jania
a czemu tak panikujesz, gorzej gdybyś nie miała, a że wcześniej? obserwuj się, jeśli w kolejnych cyklachbędą problemy to idź do lekarza

Gość jahanka
madzia dzięki za pocieszenie, raczej jestem spokojna... nie wiem czy to możliwe, zeby cysta pękła i ja mylę to z okresem??? dziwne, nigdy mi się to nie stało... no chyba , że jakaś max 2tyg ciąża,,..??

Gość Madzia:D
Hmm nie ma za co, jesli nie czujesz sie najlepiej to moze idz na wizyte jesli sie boisz ze moglo sie cos stac

Gość jahanka
madzie, ja jestem wlasnei po wizycie... w pon byłam i ok! okres miał być dopeiro za 7-8dni, ale numer, nigdy w zyciu tego nie mialam, jedynie jak bralam antykoncepcje ale to bylo pol roku temu i potem regularnie. choroba niby jest mi to na rękę, bo w świeta będzie spokoj ale niepokoi mnie co się dzieje. a można test ciąowy zrobić jak są plameinia...??? może mi się wpadlo... się uważalo, nio ale nie wiadomo nigdy..