Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerek;;;

Faceci się boją pięknych kobiet

Polecane posty

Gość eklerek;;;

kochają je, pożądają,masturbują się myśląc o nich, nienawidzą ich ze strachu a i tak wybiorą przeciętnego wiejskiego paszteta z którym będą się kisić, przy którym tylko praca będzie sensem życia albo alkohol. Niepotrzebnie się boicie, my potrafimy kochać i być wierne a to że czasem chcemy przyciągnąć wszystkie męskie spojrzenia to nic nie znaczy, to taka babska próżność

aha czyli chcesz mi udowodnić ,że skoro faceci się mna interesują to dowód na moja przeciętność ;)

Gość Z ładnej miski
sie nie najesz

Gość eklerek;;;
składał ci któryś propozycję małżeństwa? Ja mówię o bardzo ładnych kobietach

Gość martaaa8998
hahaha

Gość eklerek;;;
Taki Mel na przykład, żona przeciętna ale kochanka piękna,czyli wg mnie pragnął kobiety z charakterem żony i z urodą kochanki, bo jakby był szczęśliwy z żoną to by jej nie zdradził.

I jak myslisz ,że piekne kobiety nie maja meżow to tez jestes w błedzie.. dowodem jest np Monica Belluci

Gość eklerek;;;
mają powodzenie ale czy ich mężowie są piękni? np. Brodzik, Górniak

Gość eklerek;;;
Mąż Belluci do najpiękniejszych nie należy ale trzeba mu przyznać ,że jest super aktorem i jest inteligentny

Nie zawsze bo np mogę podać Brada Pita i Angeline Jolie.. To nie zależy od niczego. Ale tego jestem pewna ,że faceci szybko się zadurzają w ładnych kobietach

cyt "kochają je, pożądają,masturbują się myśląc o nich, nienawidzą ich ze strachu " z akcentem na "nienawidzą ich ze strachu" turlam sie :D:D:D

Gość eklerek;;;
Bratt Pitt i Angelina Joli to przykład pary idealnej ,i oto mi chodzi,tak powinny wyglądać dobrane małżeństwa

Gość powtarzasz sie kobieto
więc skoncz z tymi bredniami juz moze:D Piekna tez nie jestes :P,bo piekna kobieta by nigdy czegos takiego nie napisala:P

Gość Zgadzam sie z ta teoria
bo mam przyklady w moim bliskim otoczeniu ;) Baba brzydka, zaniedbana - zona. Piekna, zgrabna, zadbana - kochanka :)

bo takie brednie wypisuja tyko babsztyle,ktorym rodzice wmowili jakie to one sliczne i w to uwierzyly:Dalbo lustra nie mają:D Jeszcze jest taka opcja,ze w taki sposob tlumaczą sobie brak powodzenia u facetow:D

ja zwykle pier.dolenie o szopenie może zwyczajnie nie chce nam sie kasy pchać w gładko wyglądającego darmozjada, który myśli, że mu się wszystko od życia należy bo dostał gładką buźkę

miarą piekna kobiety jest nie to czy ma męża czy nie to prawda ,ale jej powodzenie i reakcja facetów na nia to jest wyznacznik

"Bratt Pitt i Angelina Joli to przykład pary idealnej ,i oto mi chodzi,tak powinny wyglądać dobrane małżeństwa" masz na myśli, że na zdjęciu?

Gość eklerek;;;
Boicie się,boicie się że zostaniecie rogaczami, mniej atrakcyjni się nie boją dlatego wyrywają te ładne laseczki i wcale nie są zdradzani

Gość wcale nie są zdradzani
znasz ten żydowski dowcip?

jedyny sensowny- a ja mysle ,ze sie nie boja tylko takich slodkich idiotek unikaja:P

Hmm, coś tam może i w tym jest jednak Idealnie piękne laski onieśmielają znaczną/pewną część facetów: 1. "nie mam u niej żadnych szans", 2. "nie ma szans, żeby była wolna"

Gość eklerek;;;
no lepsza jest rzepicha oderwana od traktora

a ja nadal smiem twirdzić ,że wynacznikiem waszej urody jest powodzenie i reakcja facetów ;) ładna kobieta tym bardziej piekna zwykle ma powodzenie