Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eklerek;;;

Faceci się boją pięknych kobiet

Polecane posty

najłatwiej jest siebie tłumaczyć: jestem tak piękna, że się aż mnie boją. A może unikają mnie bo jestem przemądrzała/głupia/wydaje mi się, że pozjadałam wszystkie rozumy/nieciekawa/nieśmiała/czekam na księcia z bajki odrzucając interesujących facetów?

Gość zboczony Polaczek
tak ich się boimy że tylko je dmuchamy i czym prędzej od nich uciekamy !!!

Gość eklerek;;;
otóż to, jesteście po prostu dupcyngielami

Gość eklerek;;;
lubicie proste rżnięcie w zaciszu domowym, tak jak sznycle albo golonkę, nie potraficie kochać i pielęgnować tego uczucia, mało wymagająca baba wszystko wytrzyma, nie trzeba jej rozpieszczać ,sama sobie z wszystkim poradzi

Gość czarna barbi lalalal
a ja sie z tym zgadzam! uwazam sie za ladna dziewczyne mam super figure, jestem wysoka i ladna z twarzy.... mam faceta i wiem, ze np jego koledzy mowili mu, ze oni by nie chcieli takiej laski jak ja, bo z takim powodzeniem mam za duzo pokus na skok w bok.... takze cos w tym jest.... ale ci fajni faceci nie boja sie ladnych kobiet, boja sie tylko ci zakompleksieni i wtedy szukaja sobie przecietnej baby od garów, co wiedza, ze im nigdzie nie ucieknie... ehh faceci....

Bosz... Tap Madl i dyrektore - typowe wieski z kafe, ktos powie ze jest ladny to od razu zjechac....

hahaha na desce na stoku, dobre wieski = prostaki z kafełeteryi :)

pa zwiechu :)

Gość Szeregowy Badziągwiak
łatwiej nawiązać kontakt z piękną Kobietą bo ona nie ma tych kompleksów i wie ze nie kpisz gdy komplement mowisz pasztet ze zmywaka boi sie wlasnego cienia ma postawe atakujaca by zapobiec agresji. piekna Kobieta , ktorej wszyscy mowia to o czym ona wie czeka by ktos sie inteligencja wykazal , zaintrygowal ja i dlatego czesto nieurodni zbytnio ale inteligentni faceci je zdobywaja

Gość powtarzasz sie kobieto
17.12.2010] 19:00 [zgłoś do usunięcia] Szeregowy Badziągwiak łatwiej nawiązać kontakt z piękną Kobietą bo ona nie ma tych kompleksów i wie ze nie kpisz gdy komplement mowisz pasztet ze zmywaka boi sie wlasnego cienia ma postawe atakujaca by zapobiec agresji. piekna Kobieta , ktorej wszyscy mowia to o czym ona wie czeka by ktos sie inteligencja wykazal , zaintrygowal ja i dlatego czesto nieurodni zbytnio ale inteligentni faceci je zdobywaja" No i wreszcie ktos trafil w samo sedno.

Gość hłonaaa
A po co przeciętnej mówicie że jest piękna?? Przecież to durnotajest

hłonaaa A po co przeciętnej mówicie że jest piękna?? Przecież to durnotajest" bo po pierwsze piękno to pojęcie względne:P a po drugie to kazdy ma inny gust i nie to piękne co piękne:P, ale co się komu podoba:D aaa i jeszcze jest po trzecie:D bo kobiety lubią i oczekuja tej sciemy:D

Gość hłonaaa
czyli podoba ci się kobieta która nie lubi komplementów? o co chodzi? Po co ją kłamiesz?

19:42 [zgłoś do usunięcia] hłonaaa czyli podoba ci się kobieta która nie lubi komplementów? o co chodzi? Po co ją kłamiesz?" To do mnie? Jestem kobietą:P A komplementów nie lubię.

jedno mnie interesuje. co dla was oznacza powiedzenie " z ładnej miski sie nie najesz" ? a niby dlaczego? i jesli tu np dotyczy to kobiet to mam rozumiec, ze wartosciowe sa tylko te brzydkie? bez sensu.

Gość $%^&*((.
No własnie te brzydkie są lepsze ,wartościowsze, mądrzejsze w takie przesądy wierzą faceci. Jakby zaczęły eksponować swoje wdzięki to wszyscy by puścili pawia.

Gość po30stce
Ale w czym tu problem, księżniczki omija się dużym łukiem niech sobie czekają na swojego księciunia, szkoda na nie czasu :D

Gość $%^&*((.
jakie księzniczki? Jak dziewczyna jest piękna to od razu ksiezniczka? Niektóre ostro zapierdalają w przeciwieństwie do niektórych.

Gość po30stce
Piękne mają zwykle zryte pod beretem - uroda psuje kobiety. Rzadko która piękna jest normalna, większość jest typu że nawet nie pogada bo ona przecież z byle kim nie gada, więc po co marnować swój czas na takie pustaki ?

Gość z tym sie nie zgodzee
piękne są też niesmiałe , są też i miłe .. znam takie

Gość $%^&*((.
Nie zauważyłam żeby w takich związkach kwitła szczególna więź ,raczej on siedzi cicho a ona napiernicza jadaczką jak ratlelek

Gość po30stce
To wyjątki, a psują je sami faceci. Już wielokrotnie się przekonałem, że mam dobre podejście, te po prostu ładne są więcej warte i bardziej otwarte. Piękne zostawiam na macho w starych bmkach.

Gość $%^&*((.
A jesteś piękny???

Gość po30stce
A mam to sam oceniać ?