Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajak?

Cieżki typ kobiety.

Polecane posty

Gość Ajak?

Czesc. Opowiem Wam ma historie. Mam na imie Mirek i jestem tegorocznym maturzysta. Problem odnosi sie do pewnej kobiety, nazwijmy ja Ania. Otoz Anią zainteresowalem sie w kwietniu tego roku, chodzi do mej szkoly i tak jak ja pisze w tym roku mature. Jako, ze chodzi z mym dobrym kumplem do klasy wiem dosc sporo o niej. Juz na wstepie kumpel uswiadomil mi, ze Ania to na prawde ciezki orzech do zgryzienia dla obcych mezczyzn. Jej niesmialosc, aspolecznosc, wstydliwosc przewyzsza Palac Kultury i Nauki w Warszawie ( i to powaznie, boji sie obcych, kumpel mi kiedys powiedzial, ze wsytdzi sie sama siebie, gdy ktos z nia rozmawia) Oczywiscie zachowuje sie tak dla obcych, dla znajmoych z klasy jest normalna, sympatyczna /slowa kolegi/. Chcialem sprobowac i zrobilem to, przelamalem sie. Choc mialem pewna wiedze na temat jej osobowsci - zepsulem to. Podchodzac do niej, przedstawiajac sie chcialem zaprosic ja na kawe, jak wiekszosc sie domysli odmowila / z wiadomego powodu - jej niechec do obcych /. Nie dalem za wygrana, kilka dni powniej poprosilem chociaz o numer gg w celu 'dluzszej rozmowy'. Oczywiscie otzymalem go, rozmaiwalem z nia kilka razy, opowiadala mi o woim probleme /niesmialosci, usprawiadliwiala sie bezsensownie, jako ze nie toleruje sposobu znajomosci takiego w jakim sie poznalismy /co dla mnie jest absurdem/. Napisala, ze mozemyy utzymywac kontakt przez gg, ale o spotkaniu w realu nie ma mowy. To narusza moje ego, wiec kulturalnie sie pozegnalem. I tak mijaly miesiace, za miesiac 100dniowka, a ja chce isc z nia, wiem, ze ona nie ma pary rowniez. Poza tym, wziac jestem nia zauroczony. Tutaj kieruje me pytanie do Was, jak zdobycjej ufnosc wobec mnie? Jak to rozegrac, aby nasz kontakt byl 'normalny'. Moze jakis psycholog odwiedza to forum, aby mogl mi pomoc?

Gość a ja kocham kolege
najpierw zostań jej kolegą :)

Gość koneser cielesny mniam
A gdzie ta ciężka kobieta??? Pisz tematy zgodnie z treścią, bo ja myślałem, że sobie troszkę ciałka pooglądam. A tu jakieś wypociny prawiczka.

Gość Ajak?
Zadne wypociny, nie mam pojecia, jak stac sie tym zaufanym mezczyzna wobec jej. Szukam pomody, rad, ktore mi pomoga.