Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandi_87

Przebranie na sylwestra :)

Polecane posty

Gość Sandi_87

Hej! :) Wybieram się w tym roku na sylwestra do znajomych gdzie jest powiedziane że wszyscy mają się przebrać :) pomysł super, tylko że z wykonaniem trochę gorzej :/ Może macie jakieś pomysły za co lub kogo można by się przebrać i jak wykonać takie przebranie? :)

Gość Sandi_87
czy mógłby się ktoś normalnie wypowiedzieć? :) Może ktoś już był na takiej imprezie i mógłby podpowiedzieć jak prosto i tanio zrobić fajny strój? :)

Gość Sandi_87
Dzięki za pomysły :) Te niektóre zdjęcia naprawdę fajne. Jakby jeszcze ktoś coś wymyślił to piszcie proszę :)

Gość to tak jak u mnie
A moze za jakas postac z filmu? Drobna charakteryzacja, strój możesz zrobic sama w domu, pokombinować z ciuchami które masz tylko postaw na charakterystyczny element (np. fryzura czy coś) żeby każdy wiedzial "kim jestes" :)

Gość Sandi_87
No właśnie, tak myślę żeby bardziej postawić na fryzurę bądź charakterystyczny makijaż :) bo jeśli chodzi o ubiór no to trzeba by było faktycznie jakieś przebranie kupić, bo nie wiem co by można było z codziennych rzeczy wykombinować

Gość to tak jak u mnie
Hmmm tak na szybko do głowy mi przychodzi: loki + biała sukienka - merlin monroe, albo kobitka z kill billa albo Baby z Dirty Dancing - czyli klasyka jesli chodzi o przebieranki :)

Gość Sandi_87
Fajne pomysły dajecie, dzięki :)Ja jeszcze myślałam żeby coś w stylu pin up girl albo lata 80 :) Ewentualnie bollywood :)

Gość to tak jak u mnie
Oooo też fajnie, zwłaszcza pin up girl, bo z lat 80 to uwielbiam jedynie muzykę,ale z panującymi wówczas trendami w modzie jakoś się polubic nie mogę :) Chociaz proste do wykonania - oczoje*ne leginsy, takoważ bluzka, sterczące, potargane loki, adidasy i już ;)

Gość Sandi_87
No właśnie chodzi mi przede wszystkim o prostotę wykonania :) Bo na ulicę to bym się tak w życiu nie ubrała, no ale na sylwestra czemu nie? w końcu ma być zabawnie a poza tym będą sami swoi ;)

Gość anabelle23
a co powiecie na mundurówke? xDD w tym roku z z chłopakiem planujemy przbrac się w wojskowe uniformy (zastanawiamy sie czy nie wziac z www.hero-collection.com.pl) oczywiscie nie polowe tylko oficjalne! XD

Gość Romek1972
W Głownie mają bardzo dużą wypożyczalnię strojów i ceny niższe niż w Łodzi, my jechaliśmy całą ekipą można zamówić wcześniej telefonicznie, wybór bardzo duży i strojów i dodatków. www.nakazdaokazje.com to z ulotki , a jak chcesz kupić to http://nakazdaokazje.com/halloween-c-29_57.html/s=2