Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WDUPIEMAM PSEUDONIM KURRRRRRRR

SYLWESTER -WYSTAWIL MNIE

Polecane posty

ale ludzie sa nieodpowiedzialni, w tamtym roku w dzien sylwestra kolega odwolal impreze i przesiedzialam caly wieczor w domu, po polnocy poszlam spac... niedawno poznalam kolesia widzielismy sie trzy razy aczkolwiek jego przyjaciel i moja przyjaciolka sa para i mielismy isc na impreze w czworke tymczasem ten dzis mi napisal ze chyba nic z tego naszego sylwka nie bedzie bo on obiecal innemu koledze ze spedzi z nim, ale bedzie probowal go namowic zeby jeszcze z nami poszedl(ten kolega) na ta impreze... tlumaczy sie ze jest wkurzony bo nie moze sie do niego dodzwonic mi sie wydaje ze po prostu on chce sie wymigac... a jak wy uwazacie?? chyba szykuje sie kolejny sylwek w domu... :(

Gość Wcale nie koniecznie
też tak uważam , to przykre :O ale znajdź kogoś innego i się nie przejmuj 🌼 życzę udanego Sylwestra ;)

dzieki ale wiesz to nie jest takie proste... takk to kumpela mowila spedzimy razem sylwka spedzimy na pewno no to ona i jej chlopak chcieli dla mnie dobrze, zapoznali mnie z tym kolega on najpierw do mnie swirki bajerki a teraz olal tak mi jest strasznie przykro :(

Gość Marcin84w
ja też spędziłem poprzedniego sylwka sam, z tym że to ja robiłem imprezkę a goście na kilka godzin przed zmienili plany.O 24 stałem na balkonie patrząc jak ludzie bawią się na ulicach miasta

widzisz Marcin...tacy sa wlasnie ludzie-podli tez na pewno przygotowales wszystko narobiles sie a tu porazka wystawili Cie ten koles co mialam isc do niego rok temu to ok 19 jak mialam wyjezdzac z domu napisal smsa"odwolane nie robie sylwestra" ja od razu oddzwonilam a on juz nie odbieral caly wieczor sam poszedl na inna impre jak sie pozniej okazalo zapraszal mnie w tym roku ale juz nie dam sie drugi raz wystawic w taki sposob bo jezeli czlowiek zrobic cos raz to jest zdolny zrobic to po raz kolejny w zasadzie to nie mam wyjscia wszyscy z domu gdzies wyjda a ja zostane sama i sie poplacze

pogada ktos ze mna?:(

Gość ROZKLAPCIUCHAA
DZIEWCZYNO postaraj sie poszukac jakiejś psiapsióły która też nie ma planów na sylwka i spędzcie go razem w domu albo jedzcie na dicho... tam napewno kogoś poznacie:)

Gość Marcin84w
moi znajomi też nie odbierali telefonu,oczywiście to są już moi byli znajomi.Przygotowań jakiś super nie robiłem,ale przy pustym stole byśmy nie siedzieli.Alkohol wypiłem sam i byłem zadowolony że poznałem jacy są naprawdę.

Gość Sim:)
Ja sylwka zawsze spędzam z Rodzinką i Najbliższymi przyjaciółmi Nie wystawił cie !!!! pogadajcie na spokojnie !!!!