Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farga_08

JAKI KLUB - URODZINY. LODZ.

Polecane posty

Witam. Szykuje sie moja 30 tka ( he he he). Ktory Klub polecacie w Lodzi - chodzi mi, zeby zrobic taka impreze pt. "30 lat minelo" i najljepiej gdyby grali muzyke od dr Albana do dzisiejszych :) Taki muzyczny przekroj od lat 80 tych do teraz. Pewex na pewno odpada. Poradzcie mi prosze, gdzie mozna potanczyc przy takiej muzyczce :)

Gość aliorka________
a popytaj w bazyliszku to jest kawałek za górniakiem

Gość tak sobie czytam te posty...
może Kaliska...albo Cabaret

Nie, no Kaliska tez raczej odpada :) Albo moze inny jakis klub, no juz niech tam bedzie... niekoniecznie ta muzyka z lat 80 tych. Cos oryginalnego... Jakies przytulne miejsca do siedzenia i parkiet do potanczenia :) Uwielbiam wszystko, co zwiazane z kultura arabska i na razie znalazlam Shisha Club :)

Gość hhshsh
Akademia, bardzo dobry klub slicznie wyglada w srodku, wlascicielem jest projektant wnetrz i sam go projektowal, bardzo mila osoba do pogadania. Tanio i przyjemnie maja dj'a zajmujacego sie muzyka lat 80 :)

Gość a gdzie jest ta Akademia??
??

hhshsh, a masz jakies moze namiary na tego wlasciciela lub z jakas inna osoba z tego klubu, z ktora moge porozmawiac, bo chcialabym zarezerwowac jakies miejsce.... a jak tam ceny wygladaja? Jest selekcja?

jednak Akademia odpada :( W sb robia imprezy zamkniete, a inny dzien mi nie odpowiada... Wiec jak ktos cos wie, prosze piszcie :) znalazlam stronke z klubami, ale zawsze lepiej jak ktos juz tam byl i moze nieco wiecej opisac.

Podajcie jakeis propozycje jeszcze, prosze. Jutro zamierzam udac sie do paru klubow i popytac o rezerwacje. Jak na razie w Siodemkach jest darmowa, w Bagdad Cafe - chca 730 zl! Suma do wydania przy barze, ale tyle kasy nie zaplace...

Gość gbfsxba
w akademii nie zawsze sa imprezy zamkniete w soboty :) ale nie wiem czy polecam, tam generalnie sami studenci bo to klub studenci przy polibudzie riffraff maly klub, ale leci tam wszystko

Akurat ta sb ktora wypada to maja impreze zamknieta, ale i tak rezygnuje z Akademii, bo faktycznie tam jest nieciekawie...

Gość gość
Takie rocznice to mozna by zrobic na Sali Bankietowej Venge, byłoby z przytupem !