Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex8412

ratunku!!!!!!

Polecane posty

Gość alex8412

jestem mamą, moja niunia ma zaledwie pół roczku a na teście robionym wczoraj znów dwie kreski, ledwo daje rade z jednym maleństwem a tu juz drugie ;(, za szybko nie wiem co robic, czy jest moze któraś pani co ma lub miała taki sam problemik

Gość twoje CO
ma pół roczku?????

Gość alex8412
tak moja niunia ma pól roczku i teraz znów jestem w ciąży

Gość zakochanna pannnnna
oddaj mi te drugie

wspolczuje, ale dasz rade! A potem bedziesz sie cieszyc, ze bawia sie razem , ida razem do przedszkola , itd.

Gość my tu nie pomożemy
nie ma sposobu na usuwanie ciąży online, inaczej coś byśmy mogli poradzić.

Gość anonimA77Q
moja koleżanka zaszła w ciążę jeszcze wcześniej po urodzeniu pierwszego dziecka. rzuciła szkołę (chodziła do zawodówki) i opiekuje się dwójką. daje radę.

Gość alex8412
nie czuje sie gotowa psychicznie, fizycznie i emocjonalnie tak samo mój partner, oboje jestesmy w wielkim szoku i nie wiemy co robic, nie stac nas na drugie ledwo teraz wiązemy koniec z końcem

No nie wiem co Ci poradzic. Na Twoim miejscu chyba zalamalabym sie. Pewnie bym chciala usunac. Ale to strasznie ciezka decyzja mimo wszystko.

Gość DSGFSFGSFGS
babo to ty nie wiesz ze karmienie piersia nie zabezpiecza przed ciaza???????????????????? no ja nie moge. ile masz lat??? pieknie po prostu pieknie, jeszcze oraganizm nie doszedl do siebie a tu juz. brawo. no przyjamniej bedziesz miala ze tak powiem z glowy dwa a potem juz moze nic no i mala roznica wieku miedzy dziecmi a to wazne.

Gość panienka z okienka234567
nie martw się my też tak mieliśmy dziś moje dzieci mają 16 i 15 lat i nie żałuję owszem było ciężko za to teraz jest ok

Gość alex8412
wiedziałam babo!!!!!!!!!!!!!!! i zabezpieczaliśmy sie widocznie los tak chciał, nie ukrywam ze rozmawiałam z partnerem o usunięciu on by chciał zebym to zrbiła ale ja wole urodzic bo nie poradze sobie z wyrzutami i wogole przeszłam juz ciąze nie było lekko urodziłam grubo przed termonem bo małam zatrucie ciązowe, musiałam miec cesare dlatgo teraz sie boje ze moze byc ciezej, ze wzgledu na malą odległosc czasowa i wogole

Gość panienka z okienka234567
no i zawsze lżej bo prawie wszystko będziesz już miała całą wyprawkę a to sporo kosztuje

No nic. TAK MIALO BYC! Cos Ci poweim. Miedzy moimi corkami jest 4 lata roznicy. Z piersza miala duze problemy. Ale zawsze chcialam miec dwoje dzieci. Wiec wreszcie zdecydowalam sie na drugie. Teraz mala ma 2,5:) I czasami jak sie tak na nia patrze...mysle sobie... jakie to szczescie , ze ja mam. Ze zdecydowalam sie na drugie. Jest z nami! Taki malutki , kochany czlowieczek. Wiec jak sie Twoje malenstwo urodzi, bedzie roslo... BEDZIESZ SZCZESLIWA! Jak przytuli sie do Ciebie i powie KOCHAM CIE MAMUSIU - bedziesz jeszcze zla na siebie , ze w ogole myslalas o usunieciu:)

Gość alex8412
ja chcialam zawsze dwójke ale nie tak szybko,chcialam za rok nawet juz mojemu mówiłam ze za rok sie nie wymiga hehe

Gość 1234xyz
nie będzie lekko, ale pomyśl ile kobiet chciałoby być teraz na twoim miejscu... nie przerywaj ciąży, widocznie tak miało być! ja mam 2lata różnicy między córeczkami, było ciężko i ciągle jest!ale nikt nie mówił,że będzie łatwo. oby tylko dzieciaczek był zdrowy to ze wszystkim sobie poradzisz!!tego ci życzę!!trzymaj się!!

Gość JANUSZEK......................
Sama się kurva usuń. dasz radę Moja koleżanka miała 3 miesięczne dziecko i ciąża. Nie zamartwiaj się.

Gość ATRACKA
haha na jakiej podstawie twardzice, że da radę ? bo co ? bo fajnie tak napisać prawda ? szkoda tylko że nie idzie za tym jakaś fizyczna pomoc 🖐️ jak mnie wkurwia takie zmuszanie kogoś do rodzenia dzieci,a potem się kurwa wszyscy podniecając, że znaleziono następne martwe DZIECKO nie płód 🖐️