Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bestialsko zamordowany Hasky

podpisz petycję

Polecane posty

Gość RudaZolza
do "nalewka_babuni": rzecz w tym, że sądy orzekają w imieniu społeczeństwa. W naszym imieniu wymierzają karę, bądź uniewinniają. Sąd to nie jest jakaś abstrakcja, ale nasza delegacja, którą utworzyliśmy, aby złoczyńców karać, a każdemu dać szansę obrony. I dlatego należy szanować niezawisłość sądów od nacisków politycznych, ale kiedy społeczeństwo domaga się maksymalnego możliwego wymiaru kary (dlaczego niektórym od razu kojarzy się to z dożywociem? w tym wypadku czyn zagrożony jest maksymalnie dwoma latami więzienia), to sąd powinien takie oczekiwania uwzględnić. Oni działali w warunkach recydywy. Sąsiedzi się ich boją. Jak sądzicie, czy to są grzeczni chłopcy, których jeszcze może coś zepsuć? Czy musi dojść do tragedii z udziałem człowieka, żebyśmy się ruszyli i zaczęli działać? Nie powiem: bądźmy mądrzy przed szkodą, ale: bądźmy mądrzy przed większą szkodą.

Gość pieska
Gdzie można podpisać petycję ? Chcę żeby ten zwyrodnialec już teraz siedział bo jak nie to sama go powieszę, wlekąc za samochodem tak jak on to zrobił.

Gość DORA 66
Strona petycje.online jest cały czas przeładowana-ja weszłam przez dogomanię. A tak przy okazji-jak kogoś to ch..... obchodzi to po co wchodzi na ten wątek? może to sami zainteresowani poczytali co o nich sądzimy?

Gość gengis han
zadne tam więzienie za nasze pieniadze lepsza kara pól godzinki w klatce sam na sam z owczarkiem środkowoazjatyckim

Gość AaVvAaTtAaRr
Podbijam bo nadal aktualne!!!!!!!!!!

Gość Let's make it 4!!
up up !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość arekmaly
wysoka kara..dla przykładu..

oni byliby w stanie zrobić to samo z człowiekiem, zdajecie sobie z tego sprawę? w tym przypadku widok cierpienia psa niewiele by się dla tych chujów różnił od cierpiącego człowieka