Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noikien

dzisiejsze dziwczyny są żałosne co się z nimi porobiło same wyuzdane suczki

Polecane posty

Gość noikien

zwłaszcza te małolatki a te ze wsi albo biedniesze Jezu Chryste za kasę zrobią wszystko gdzie są te kobiety jeszcze sprzed 10-ciu lat ktore nie obnosiły się z sexem z wyuzdaniem z mowieniem prosto z mostu "dam ci to w zamian za to" ludzie co to bedzie za kolejne 10 lat?to nie są kobiety to są .....brak słów ręcę opadają

Gość jak to szło?????????
Jak psy nie chcą brać to suka nie ma komu dawać? :classic_cool:

Gość akurat tobie proponują
że dadzą dupę za coś tam? Czy tylko słyszałeś od najebanych meneli w barze?

Gość nie wszystkie....
moja bardzo ładna (nie przesadzam) córka kilka dni temu oodała krew. Ma żadką grupę. Być może uratuje komuś życie. Chwała jej za to!!!!!!

akurat tylko on pewnie miał takie przypadki w życiu i teraz musi się wyżalić..... a czasami nie stałeś gdzieś w galerii i teraz myślisz ze wszystkie kobiety są takie??

Gość nokien
popierwsz nie żyje sam na tym świecie mam przyjaciół znajomych sam jestem młody wychodzę z domu i wiem jak niektore dziewczyny zachowują się do określonych mężczyzn jeśli ma kasę jest gotowa zrobić prawie wszystko nawet jak jest stary i brzydki jesli mlody ale odprowadzi ją na przystanek a nie wsadzi w taxi czy tez odwiezie ja samochodem to najczęscie do drugiego spotkania nie dojdzie niestety życie w naszym kraju jest ciężkie i te biedne ze wsi laski albo te z miasta ale ktore chca sie wyrwac a takich jest dużo mieszkam w studenckim mieście są w stanie robić wiele rzeczy wbrew sobie!