Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oglądająca RR

Kto ogląda Rozmowę Rymanowskiego

Polecane posty

Gość oglądająca RR

czy Janda jest po totalnej operacji plastycznej? Kto ogląda Rozmowę Rymanowskiego

Gość siup siup
hehe jakis lifting byl:)

Gość oglądająca RR
wygląda zupełnie inaczej nie poznałam jej w pierwszej chwili.....nie spodziewałam się tego po niej.. dołączyła do grona pustych dup które nie potrafia zestarzeć się z godnością,a aakurat jej nikt za wygląd by nie rozliczał bo miała i ma bardzo dużo osiągnięć

Gość rymanowskiego tam nie ma
więc najpierw przeczytaj co w tle jest napisane :P a Janda ma po prostu dobry makijaż i oświetlona jest dobrze

Gość DSGFSFGSFGS
juz jakis czas temu na widziala na jakiejs gali i nie moglam poznac jej z twarzy, odmlodniala, mysle ze jakis liftinh lub operacja byla.

Gość oglądająca RR
no dobra nazwa i prowadzący się zmienili ale sens programu ten sama Janda jak dla mnie zmieniona totalnioe i to nie kwestia oświetlenia czy makijażu, jej twarz zupełnie "nie pracuje" maska

Gość anette11111
może i gładszą skórę ma teraz. Ale przedtem bardziej mi się podobała. Taka wyrazista była. A teraz trochę się upodobniła do tych wszystkich ponaciąganych liftingami itp. A szkoda. Zupełnie brak tej charakterystycznej mimiki i wogóle nawet głos jakby się jej zmienił. Mam nadzieję że to przejściowe:-(