Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrjkfnrf

angielski!!!!!!!!!! kto mi przetlumaczy?

Polecane posty

Gość nrjkfnrf

Drogi Martinie, Przepraszam,ze tak dlugo nie pisalam,ale bylam bardzo zajeta.Właśnie przeprowadziłam sie do nowego mieszkania. Jestem bardzo zadowolona,ze zmieniłam miejsce zamieszkania,bo w starym mieszkaniu bylo duzo halasu i nie wszystko dobrze funkcjonowalo.Moje nowe mieszkanie znajduje sie na ulicy kwiatowej w Warszawie.On jest przystawiony do wielu drzew i tam jest bardzo spokojnie.W poblizu domu jest duzo sklepow, które znajduja sie nie za daleko mojego domu i ja nie musze korzystac ze srodkow komunikacji,lecz ide pieszo.Moj nowy dom jest cudowny..Ma duzy balkon i taras.Mam piękną sypialnie,kuchnia z duza jadalnia . i lazienka w ktorej sa wanna z hydromasazem i duzym lustrem.Sąsiedzi są bardzo mili. Chciałabym Ciebie do mnie zaprosić jak będziesz mieć wolny czas odezwij się. Pozdrawiam i całuje. XYZ

Gość bezradna19
Dear Martin, I'm sorry that I wrote not so long, but I was very busy.Nov moved into a new apartment. I am very pleased with the changed place of residence, because in the old flat was a lot of noise and not all good ...My new apartment is located on the street is a flower in ... to many trees and there is very close to home spokojnie.W is much shops, which are found not too far away my home and I do not have to use the means of communication, but the idea .. My new house is wonderful .. He has a big balcony and taras.I have beautiful bedrooms, big kitchen with dining area. and bathroom in which you are a whirlpool and large lustrem......are very nice. I would like you to invite me as you have free time Speak up. Regards and kisses.

Gość bezradna19
niektórych nie wiedziałam bo ucze sie francuskiego ale to co ze szkoły;)

Gość nrjkfnrf
bezradna dzieki ale to napewno dobrze?

Gość Skuteczny100
Please visit me on my new home, under one condition - a i will do you a blow job, if you manage to come not later then in one week from this date. You know that I'm a little hoe, and i sucked some approx hundred cocks already, so you will be surprised how good i am. Furthermore, please be aware, that i not cheap, not kind a hore, that you can meet on the street. I'm fully professional, and provide service on the highest level that is possible. If you pay more than you can even stick your "business" in my ass, but this only for extra money. So my looking forward to hearing from you, and I hope you visit me soon. Regards

Gość mam czujnik gazu
to jest okropne

Gość bezradna19
tak napewno znajdz sobie te brakujące słówka w słowniku popatrz na inne tłumaczenie i wybierz ale moge tez jest dobrze pod względem gramatyki tylko brakuje tych słówek co mi umkneły ;)

Gość fghfsh
O masakra bezradna Ty się lepiej nie bierz za żadne tłumaczenia, bo jestem pewna, że dzieci w gimnazjum lepiej znają język angielski :D. Zaraz Ci to zrobię.

Gość Skuteczny100
niestety nie - bardzo kiepski angielski bezradnej sorry ale taka prawda.

Gość mam czujnik gazu
skuteczny ty też jesteś do bani i robisz byki.... myślisz że wlniesz furthermore i jesteś pro ?

Gość fghfsh
Skuteczny mnie uprzedził - jego tłumaczenie jest ok :).

Gość Skuteczny100
pierdolić gramatykę, ale bezradnej nawet składnia nie wyszla - a co za tym idzie, ciężko zrozumieć sens tekstu. Mój jest za to jednoznaczny i wiadomo od razu o co chodzi.

Gość mam czujnik gazu
chciałabym widzieć minę nauczyciela a swoją drogą czas by dzieci odrabiały lekcje same

Gość bezradna19
do tej wyżej możesz mnie pocałować w dupe kretynko jak ci cos nie pasuje autorka prosiła to przetłumaczyłam jestem na francuskim to nie pamiętam niektórych słowek ale gramatyka jest dobrze mature zdawałam rozszerzona na 80 procent więc nie pierdol idiotko farmazonów ;)

Gość Skuteczny100
tak teraz zawuażyłem jest kilka byków, ale napisz lepiej pierdolcu to porównamy :D

Gość bezradna19
nie lepiej tłumaczysz idioto naszczęscie jestem na kierunkach ścisłych więc na matmie znam sie lepiej jak ci coś nie pasuje kurwo to nie komentuj bo to moja dobra wola że chce pomóc jebańcu ;)

Gość mam czujnik gazu
szczerze, to mi się nie chce

Gość Skuteczny100
szczerze to ja mam penisa 25 cm, w sumie bym wrzucił fotkę ale mi się nie chce. Pierdole teoretyków, praktyka się liczy - a moim angielskim już tyle załatwiłłm $$$ ile 10 lat twojego dochodu rocznego :D Dobra, iode po wino, A ty ostatnia, co mam błyszczeć, lubie się czasami "wykazać" :D:D:D

Gość fghfsh
Kretynką jesteś Ty Złotko i się tak nie bulwersuj. I would like you to invite me as you have free time Speak up. Spójrz chociażby na to zdanie :D. Przeczytaj jeszcze raz, co chciała napisać autorka, a później uderz głową w ścianę :D. Żal :D.

Gość fghfsh
To w końcu jesteś na kierunku ścisłym, czy na francuskim :D? Może właśnie kończysz gimnazjum i dlatego taki bulwers? Normalna, dorosła osoba nie unosi się tak przez jeden post na forum, ale ok. Nara.

Gość Skuteczny100
fghfsh kurde to nawet by ENIGMA nie rozszyfrowała :D:D:D

Gość Skuteczny100
beaaateczkaaa91 zobacz do kogo to piszę i na jaki post reflektuje to zauważysz - albo i nie - że jest to sarkazm. Odnosi się do stwierdzenia tego geniusza co skrytykował mój angielski, a potem napisałę - "zrobiłbym ale mi się nie chce.

Gość bezradna19
jestem na matematyce i budownictwie idioto kolejnoi 2 i 3 rok a francuski mam na uczelni i to jest mój język wiodący widze że ciężko kretynie u ciebie z jakąkolwiek logiką więc nie bierz się za tłumaczenie tekstów bo szkoda autorki jakby taki chuj miał cokolwiek tłumaczyć nara padalcu ;)

Gość nrjkfnrf
PRZESTANcie sie kłócić !!!!!!!!!!!!! ja tylko chcialam zebyscie mi tekst przetlumaczyli jak nie umiecie to ok trudno dzieki za starania!!!!

Gość Skuteczny100
Bezradna ty się już nie kompromituj proszę ok mozesz być dobra w matematyce budownictwie...czy nawet w "francuskim" :D ale prosze Cię alngielski jeszcze potrenuj, bo to nie chcodzi ze robisz byki ortograficzne. Sens jest nie zrozumiałły, piszesz w stylu dzwi kiedy matka chyba otworzyć co tak i pozanc jakby próg dlaczego

Gość Skuteczny100
a prosze Cię bardzo :D polecam się na przyszłość :D

Gość mam czujnik gazu
Dear Martin Sorry I haven't written you for such a long time, but I have been very busy.I have just moved to a new appartment. I am very happy that I have changed my location as the old appartment was too loud and there were too many things malfunctioning. My new flat is on Kwiatowa Street in Warsaw.It is a peaceful area with lots of trees.There are lots of shops nearby so I can walk there instead of using any means of public transportation. My appartment has a big balcony and a porch. There is also a lovely bedroom, a kitchen with huge dining room and also a bathroom with a large mirror and a jacuzzi.The neighbours are very nice. I would like to invite you over when you are free to come. Please let mi know. Greeting and kisses

Gość Skuteczny100
let mi --- me ale BYYYYYYKI :D