Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nrjkfnrf

angielski!!!!!!!!!! kto mi przetlumaczy?

Polecane posty

Gość mam czujnik gazu
napisałam że mi się nie chce bo jestem leniwa z natury i nie cierpię tłumaczyć nienaturalnych zdań brzmiacych jak jakieś bdetne wypracowanie

Gość nrjkfnrf
dzieki za przetlumaczenie ale ktory tekst przetlumaczony jest dobry??????????????

Gość Skuteczny100
ja pierdole bury jest dobry czujnika gazyu jest najlepszy i idź już spać, albo zmień znajomych na nie anglieskich, albo naucz się języki, aby podstaw nie umieć i pisać do kogoś. Jak ty chcesz z nim gaadać? Czy od razu przechodzicie do konretów? żałosne

Gość ..smutna,...
a ja wczoraj dwa tematy zalozylam czy ktos by mogl mi przetlumaczyc jedno pytanie i nikt sie nie odezwal ;(

Gość mam czujnik gazu
zgaduj

Gość mam czujnik gazu
to dawaj linka smutna

Gość Skuteczny100
czujnik gazu - a Ty wiesz dziewczyno po co ona to potrzebuje bo obciąga temu Martinowi dla kasy, albo ma taki zamiar. Więc twoje tłumaczenie poszło an szczytny cel. Polki szanujcie się trochę a nie przyjedzie pierwszy lepszy Hiszpan czy Włoch czy Niemiec i rozkłądacie nogi w geście solidarności. Nawet języka nie znacie.

Gość mam czujnik gazu
taaaa mieszkanie z balkonem i tarasem i jacuzzi.....tia

Gość mam czujnik gazu
co ty się tak martwisz o jej morale ? za długo w Anglii siedziałeś że masz uraz ? kolejny zazdrosny o laski które wolą cudzoziemców ?

Gość tlumaczenie czujnika
zdecydowanie najlepsze, choc moim zdaniem jest pare drobnych bledow: i haven't written TO you, apartment z jednym p, my new flat is IN Kwiatowa Street, wystarczy chyba public transport, nie musi byc transportation. no i wspomnienie me na koncu :)

Gość nrjkfnrf
ze ja niby gadam z cudzoziemncem ??????????/ hehe mi to potrzebne na anglika ale dobra jak checie ;]

Gość tukusdl
Dear Martin, excuse me, around so dlugo not pisalam, but bylam very zajeta.W łaśnie I carried sie into the new flat. Very much I am satisfied, around I changed a place of residence, because in the old flat bylo duzo halasu and not everything well the new flat is finding funkcjonowalo.Moje sie in the street flower in Warszawie.On he is put to many trees and there he is very much spokojnie.W poblizu of house is duzo sklepow, which znajduja sie not too far of my house and I for not a fly korzystac around srodkow of communication, but ide the new house is pieszo.Moj beautiful.. has duzy the balcony and taras.Mam beautiful bedrooms, kitchen around duza dining room. and lazienka in ktorej sa bathtub around hydromasazem and duzym lustrem.S ąsiedzi are very nice. I would like to me to invite you how you will have the free time speak. I am greeting and he is kissing. XYZ

Gość Skuteczny100
a skąd myślisz ma kasę na to??? Toż to zwykłą kurwa nachapała się na Polaczkach i "poszerza" horyzonty. Uwierz mi kobieto nie znasz życia, znam wiele takich kobiet, mam wśród znajomych - 5 tka chciała pisac do takiego Niemca z którego miałem u nas w PL. Bo miał 5 letnie Audi i już nogi rozkłądały i prosiły mnie abym coś posklejał po niemiecku. Napisaełm od nich do niego, i zrobiliśmy myk, abyon poprosił o zdjęcia erotyczne i poprosił - zgadnij co dziewuszki zrobiły... ubaw po pachy:)

Gość Skuteczny100
Siedze w Polsce całe życie i nauczyłęm się Niemieckiego na pozimie Fluent, szprecham jak niemiec i angielski na takim że się dogadam więc nie rób ze mnie emigranta. Tak i mam coś rpzeciwko że wybierają emigrantów -bo lecą na kasę no ale widać Ciebie to nie przejmuje. Szkoda że Wasi dziadkowie teraz się w grobach obracają jak bronili przed niemcami i ruskimi wasza Polskę. Gdyby nie oni to byście dawały dupy za euro centa albo pół miski ryżu.

Gość Skuteczny100
dobra zdecydowanie za dużo wina - niech piczki będą z Wami dziewuszki mam nadzieje, ze pod koniec życia będziecie dumni że zarobiłyście na życie dupą - ot jakie szczytne osiągnięcie!

Gość mam czujnik gazu
owszem bo to nie moje życie nic nie poradzę na to że młodsze pokolenia są coraz bardziej nastawione na konsumcjonizm, tak są wychowane sama widzę że wystarczy różnica 10 lat i kompletnie inne pokolenie i mentalność ludzi różna, że o młodszych nie wspomnę

Gość ..smutna,...
mam czujnik gazu... dzieki ale juz nie potrzebuje, natomiast "na gwalt" potrzebowalam na wczoraj, ale wczoraj niestety nikt nie pomogl.. pewnie Ciebie nie bylo i dlatego ;)

Gość Skuteczny100
czujnik no też nad tym ubolewam. Jednak na szczęście są kobiety które jeszcze wolą skromniej ale zgodnie z sumieniem aniżeli odwrotnie.

Gość nrjkfnrf
dziekuje za przetlumaczenie mam nadzieje ze zdam anglika ;d

Gość Skuteczny100
i tak się kapnie nauczycielka musiałaby być totalną idiotką aby się nie kapnąć, że to ty nie pisałaś. Jak byłem w liceum to od razu było odpytanie, rozmowa dlaczego zastosowałeś to a nie to.

Gość nrjkfnrf
o boze nie wiesz w jakiej jestem szkole to sie nie dopytuj zajmij sie soba ;p

Gość mam czujnik gazu
no dokładnie, dlatego nie lubię odrabiać za kogoś prac domowych i zastanawiać się jakie czasy "już mieli" i jakie konstrukcje mam używać....oraz czy ma to być styl potoczny, czy formalny oraz czy nauczycielka preferuje BE czy AE

Gość nauczycielka chyba
nie jest zbyt bystra skoro podaje do tlumaczenia zdanie: on jest przystawiony do wielu drzew... niby co to za jezyk bo na pewno nie polski???

Gość mam czujnik gazu
może pani nauczycielka jak dyktowała myślała o czymś innym ;-)

Gość nauczycielka chyba
albo: w poblizu domu jest duzo sklepow, ktore znajduja sie niedaleko mojego domu... na twoim miejscu powiedzialabym nauczycielce, zeby najpierw skonstruowala zdania w poprawnej polszczyznie! ;)

Gość coco coco coco
Przetlumaczylam ale skoro ma byc to praca domowa to powinnas zrobic to sama. Niektorych zdan po polsku nie rozumialam ;) ..jakies takie dziwne ;)