Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nefreetenderanea

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Go艣膰 Nefreetenderanea

Co wam daje ,co potrzebujecie , zeby czuc sie szczesliwymi , Czego potrzebujecie zeby byc szczesliwa ????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no wiec tak
pieniadze. gora pieniedzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefreetenderanea
Pieniadze robia tych szczesliwych, co ich nie maja. Aogolnie pieniadze to nie droga do szczescia. Pozniej nadejdzie depresja psychiczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wiec tak
pieniadze szczescia nie daja, ale wole plakac w bugatti..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefreetenderanea
Pieniadze naprawde szczescia nie daja. Moze zwariwalam, ale obserwuje z za okna auta ludzi niosacych ciezkie siatki z usmiechem na twarzy, spieszacych sie dokas, radosnych i w sumie to im zazdroszcze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wiec tak
a tak na serio skoro sie upierasz ze pieniadze szczescia nie daja to ok. wyleczenie chorych zebow + aparat pozbycie sie szpecacych blizn po poparzeniu dobrzy lekarze i specjalisci bo jestem ciezko chora dobry terapeuta bo mam depresje brak stresu spowodowanego niemo偶nosci膮 zaplacenia rachunk贸w cudowne wyleczenie ciezkiej choroby serca mojego pieska przez co nie musialby byc uspiony. to wszystko mozna byloby zalatwic za pomoca pieniedzy, ale masz racje pieniadze szczescia nie daja. a sam fakt, ze dookola widze same uchahane od szczescia i zdrowia mordy jakos mnie nie uszczesliwia. widac jestem egoistka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefreetenderanea
O , to jest to : u艣miech na twarzy os贸b bliskich i poczucie bezpiecze艅stwa

Udost臋pnij ten post

no wiec tak -> to ciekawe, 偶e jak piszesz jeste艣 ci臋偶ko chora, a doprowadzenie z臋b贸w do porz膮dku stawiasz na pierwszym miejscu. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wiec tak
mowicie tak bo widac im was nie brakuje, albo nie sa wam naprawde potrzebne. ciekawe jakbyscie gadaly jakby wam ktos bliski zachorowal i sie juz tak nie usmiechal, bo na leczenie byly by potrzebne pieniadze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iujnmkjhui
moze szczescia nie daja, ale lepiej zyc pozwola

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefreetenderanea
No tak dziwne, te inne problemy. Normalnie kazdy je sam reguluje, chetnie pomagalam, ale potem bylam wykorzystywana bez milosierdnie. Czy biedny , czy bogaty na swoj sposob jest nieszczesliwy !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wiec tak
wiem. w pierwszej kolejnosci mimo wszystko wstawilabym sobie ta dw贸jke i pi膮tke, przez co nawet sie nie moge usmiechac.

Udost臋pnij ten post

szcz臋艣cie to zaspokojenie potrzeb - akceptacji , bezpiecze艅stwa , samorealizacji ...i co艣 tam....z piramidy Maslowa - ju偶 nie pami臋tam co tam by艂o.

Udost臋pnij ten post

no wiec tak mi kto艣 bliski zachorowa艂 i nawet pieni膮dze w tym przypadku nie mog艂yby pom贸c.... oczywi艣cie po przeczytaniu tego co piszesz rozumiem cie... ale tak pomy艣l jakby艣 nie mia艂a tych problem贸w... czy w takim przypadku kasa da艂aby tobie tylko szcz臋艣cie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nefreetenderanea
A ja mam zeby, figure, ciuchy, auto , dom i.t.p. i i.t.p. I brakuje mi bratniej duszy, bratniej duszy, ktora nie bedzie mi zawiscic. Ktora nie bedzie sie cieszyla z moich niepowodzen. Tak , czasami tak bywa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no wiec tak
dobrze. gdybac to mozna bez konca. chyba jasne ze jak ktos by wszystko mial to nawet powiedzenie jest "nic mi wiecej do szczescia nie trzeba" jednak prosta odpowiedz na proste pytanie to tak: pieniadze potrafia dac szczescie. po gdybaniu i rozkladaniu na czynniki pierwsze to mozna by dojsc nawet do wniosku ze to slonce sie jednak kreci w okol ziemi.

Udost臋pnij ten post