Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alshouha123

zerwanie i co dalej???

Polecane posty

Gość alshouha123

to nie jest moje pierwsze rozstanie( mam 32lata) ale dziś nie jestem w stanie się z tym uporać. Od 3 dni nie byłam w pracy, sama myśl o wyjściu z domu mnie przerasta. Przyjaciele siedzą ze mną na zmianę ale tak naprawdę mam ochotę zakopać się w łóżku i wyryczeć. Podobno pomaga chemia lub alkohol. albo kafeteria.. Z chemii nie zostało mi nic- przyjaciele oczyścili apteczkę z podesłanych przez mamę leków nasennych, pozostaje alkohol, ale on nie pomaga. Nauczyłam się sama zasypiać, gorzej jest z budzeniem. Wtedy natykam się na pozostawione przez niego drobiazgi i nie potrafię opanować płaczu. Dziś ma podobno przyjść oddać mi klucze i zabrać swoje rzeczy. Wyglądam jak "półtorej nieszczęścia"- określenie przyjaciółki. Wczoraj zadzwoniłam do niego, chciałam upewnić się że wstał do pracy- zawsze miał problemy z rannym wstawaniem. Tak naprawdę to chciałam usłyszeć jego głos. To ja zakończyłam naszą znajomość bo nie czułam się w tym związku kochana.Ma przyjaciółkę z którą chciał być zanim poznał mnie. Ona nie chciała a potem zmieniła zdanie. Było za pózno bo poznał mnie, ale sposób w jaki ją traktuje dał mi mi powód do powiedzenia" to koniec". Co dziś mam zrobić kiedy się spotkamy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować