Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjkbjkbkkjkjk

wyznałam mojemu facetowi ilu przed nim miałam i

Polecane posty

Nie pojmuję postępowania ludzi, którzy uważają, że musi być wszystko po ich myśli. do wyzwolona 22 to wytlumacz: jeśli uważasz się za świetą/ego to sobie tak myśl, mam to gdzieś. Najwidoczniej dowartościowujesz się jadąc po innych. I dla Twojej wiadomości takie jak ja były są i będą i mam nadzieję że będą Cię całe życie wkurzać. Słodkich snów :D

Gość fjaljflaj
Zobaczylas, ze ten facet nie jest wart Ciebie! I olej go. Widocznie jego ego zostalo zranione... Okropienstwo, ze taki durny stereotyp nadal jest, ale bedzie dopoki kobiety beda gadac, ze rozkladaja nogi lub inne podobne. Kobiety uprawiaja seks, maja seks bo go chca, a innym nic do tego. Ale dam CI dobra rade-nastepnym razem nie mow o tych sprawach dopoki naprawde nie bedziecie ze soba dlugo, lub lepiej jest w ogole o tym nie mowic. To co bylo juz bylo i koniec. FAcet nie musi wszystkiego o Tobie wiedziec bo to naprawde nie jego sprawa. A jak sie spyta to powiedz kilku i zadaj mu to samo pytanie: niech on leci na dywanik. Zalosny ten facet...naprawde. Ale wiele komentarzy tez.

Gość najgorzej jak kobieta
miała wielu partnerów analnych :O

Gość gjgjhg
i zeby nie było, wcale nie mowie, że jak facet miał 10 to jest casanova, ale jak słysze to kobietom to nawet odpowiada, same pomagaja w tym aby jakiś rozpłodowy byk nastukał 20 lasek, suka nie da pies nie weźmie, pozatym takich facetów jest mało, a prawdziwy kurwiarz też nie będzie miał życia normalnego i na 90% i tak rodzina mu się rozpadnie - oczywiście rodzina to też według twojego małego móżdżku jest zacofanie

do gjgjhg: Nie wiem jak sobie obliczyłeś, że po miesiącu z każdym łaziłam do łóżka, albo że co trzy miechy kogoś zmieniałam, ale spoko. Z matmy miałbyś niedostateczny w tym wypadku. Następny, który lubi oceniać. Nie uważam, że moje postępowanie jest, jak to ujęto "cool", po prostu uważam, że każdy może robić co chce, a innym nie powinno być nic do tego. Masz swoje zdanie no ok, Twoje prawo. Ale wyzywanie mnie od koorew i szmat wcale nie pokazuje, że masz w sobie moralność i takt. Zamykam ten temat, bo nie zamierzam nikomu narzucać swojego zdania w przeciwieństwie co do niektórych. Myślcie co chcecie i róbcie jak chcecie. Uważacie się za lepszych? Spoko, też wasze prawo.

weź człowieku się ogarnij. Nie znasz mnie nawet. Dobrze że Ty masz wielki móżdżek i wszelkie rozumy pozjadałeś! Nigdy nikogo nie zdradziłam i każdego staram się szanować, a rodzina to dla mnie sens życia. Nie wyobrażam sobie tego, by nie mieć męża i dzieci. Czasem po prostu jest tak, że wydaje Ci się że ten z którym jesteś to osoba na całe życie ale bywa różnie. Powiedziałam nie znasz mnie to nic nie wiesz. Opierasz się jedynie na tym co napisałam. A interpretacja słowa pisanego może być różna. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Gość Wyzwolona a ilu miałaś
partnerów analnych?

Gość gjgjhg
nie obrażam tylko pisze po imieniu, jeśli nie chcesz być oceniana pisz inaczej, to ty narzucasz i promujesz rozwiązłosć wciskając wszystkim kity o stereotypach i zacofaniu, hipokrytka

Żyj sobie w swoim świecie i miej swoje racje, a ode mnie się odwal. I dla sprostowania nie wszystkie kobiety są słabe, a rodzenie dzieci to nie kalectwo. Próg bólu jaki trzeba znieść przy porodzie powaliłby nie jednego faceta. Ale tu nie będę się szerzej wypowiadać, bo nie rodziłam. Żegnam i życzę powodzenia w waszym idealnym świecie cnoty i moralności.

Gość gjgjhg
kilka lat to może być ponad 2, 10 facetów to 30miesięcyczyli 2,5 roku, coś źle policzyłem ?

Gość gjgjhg
są wytrzymałe, dłuzej żyją ale są słabsze fizycznie, wróć do szkoły dziecino

Ja promuję rozwiązłość?! Nie no teraz mnie rozbawiłeś/aś! Rany człowieku... Ty mnie możesz wyzywać, a ja mam pisać inaczej bo to nie tak jak Ty byś sobie życzył/a? Zastanów się trochę. To Ty mi coś narzucasz. I ile razy mam jeszcze powtarzać,że jestem za tym by każdy robił co chce a nie żeby panny puszczały się na prawo i lewo?

żle policzyłeś i dziecina edukację w tym kierunku przerabiała i jakoś dobrze mi szło. Wiem, jak funkcjonuje człowiek.

Gość gjgjhg
jakby każdy mógł robić co chce nie było by prawa i policji, nikt nie moze robić co chce, nie wiesz tego ? a jak chcesz zbierać potem żniwa to ok, ale innym nie wciskaj głupot - mnie zaś o to chodzi, pochwaliłaś sie wiec nazwałem to po imieniu, takie są skutki pisanie głupot publicznie

Gość gjgjhg
jak sama widzisz autorka już zbiera żniwa, zrobiłą jeden bląd za dużo, nabiła sobie licznik z facetami lub niepotrzebnie się pochwaliła facetowi z którym jest, jeśli ją oleje to poniesie kare za swój czym, pierwszy lub drugi, ja bym nie chciał takiej bo wiem, że mnie predzej czy później zdradzi, normalne kobiety nie maja tak nabitych liczników w tak młodym wieku, można sie dwa razy pomylić w jakimś tam okresie, ale 7-10-20 to juz zwykłe puszczalstwo beś myslenia o konsekwencjach

Ostatni tekst był świetny. Łapiesz mnie za słówka, bo już nie masz się do czego przyczepić? Rozmawiamy o życiu intymnym, a nie o innych kwestiach. Ale ups... no tak nie sprostowałam tego, o ja głupia! :p Proszę Cie no to jakiś żart chyba. I oczywiście jak ja powiem, że Ty piszesz głupoty to mnie wyśmiejesz bo taka osoba jak Ty to normalnie geniusz życiowy i wie wszystko najlepiej. Gratuluję to jeszcze skocz może na jakiś Harvard czy coś, żeby Ci świstek na tą życiową mądrość dali. Kończę to bo z człowiekiem, który nie potrafi czytać ze zrozumieniem nie będę pisać. Wróć do podstawówki, tam tego uczyli! Żegnam!

Gość po;'popik
suka nie da pies nie weźmie

Gość umiesz czytać???
" było ich dość sporo ,ale tylko dlatego ,że nie chcialam się wiązać na poważnie " czyli roochała się NIE BĘDĄC W ZWIĄZKU kretynkoo 🖐️

Gość do Wyzwolona22
co sadzisz o seksie bez zwiazku?

Gość ja miałam 11
przed męzem . Poznałam go w wieku 19 lat i oczywiście mu powiedziałam ze jest 3 jak każdemu zresztą.

Gość gjgjhg
hehe, przynajmniej wesoły wpis :)

Gość trzeci?????????
fakt często od babek to słyszę:-) Ale nie wierze.

Gość helpik.
macie może 5 sekund wolnego i chcecie to wykorzystać na spełnienie dobrego uczynku? zagłosujcie, bardzo Was proszę. ----------------http://pokazywarka.pl/99no85/

Gość oj, wyzwolona
wiekszosc kobiet, ktore znam, zaczynaja zwiazek, kiedy sa pewne mezczyzny i sa razem przynajmniej rok, czesto dluzej. jesli juz cos nie wychodzi po kilku tygodniach, to seks maja jeszcze przed soba. zadna z nich nie moze pochwalic sie takim wynikiem i nawet dla mnie brzmi to dziwnie, choc nie potepiam tego w zaden sposob.

Co do pierwszej wypowiedzi: Jak facet pyta ilu miałaś facetów nigdy nie mów prawdy!

A ja napiszę tak. Mam prawie 21 lat i nie miałem żadnej. Wręcz jest mi z tego powodu wstyd. I ... w zasadzie nie wiem czy mówić o tym jak będę miał "pierwszy raz".

Gość nie stwierdzono
chodzi o ruchanie nie będąc w związku

Gość prawiczki nie chca niedziewic
i juz

do wyzwolona 22: Dla sprostowania w moim słowniku nie ma czegoś takiego jak seks bez związku. Jeśli inni mają na to ochotę to ich sprawa, jeśli nie tyczy się to mnie nie mam nic przeciwko. Autorka faktycznie miała wielu partnerów i rzeczywiście czasem nie powinno się mówić pewnych rzeczy. Nie udawajmy jednak, że wszyscy jesteśmy idealni. To życie, jest tylko jedno i każdy uczy się na swoich błędach. Dziewczyna mu powiedziała... no trudno. On jak kocha to zrozumie. Ktoś napisał, że jak miała tyle partnerów to będzie zdradzać, ale moim zdaniem to nie reguła. Zdradzić może każdy, kto ma do tego predyspozycję tak na prawdę, a nie każdy je ma. Jednak nie da się tego po kimś poznać, chyba że wiadomo, że już raz zdradził.