Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjkbjkbkkjkjk

wyznałam mojemu facetowi ilu przed nim miałam i

Polecane posty

ja nie mialam wielu facetow, ale naprawde cisnienie mi wzrasta jak facet dumnie opowiada ze zarywa na lewo na prawo, a o dziewczynach z ktorymi sie pieprzyl mowi ze to kurewki. przyganial kociol garnkowi

Wy jesteście pojebani? Bycie z kimś to nie od razu dawanie! Haha widać kto daje ,tylko Ci którzy uważają że bycie z każdą osobą od razu wiąże się z sexem. Gratuluję inteligencji , nie wiem co za zera są na tym swicie.

Gość ja jestem dziewicą
mam 23 lata, tak wyszło - mimo to wcale mi nie imponują prawiczki, którzy nazywają dziewczyny, które już z kimś spały szmatami czy podobnie i wcale nie czuję się wyróżniona. W życiu bym się z takim nie związała, choćbym miała zostać dziewicą do śmierci.

Rozumiem, że prawiczek nie chce dziewczyny która miała kilku partnerów to jego prawo. Ale nie jest powiedziane, że można nazywać mnie puszczalską dlatego że spałam z kilkoma facetami. 9-10 Partnerów w przeciągu kilku lat to nie tragedia, a relacje z tymi facetami wcale nie musiały być kilkudniowe. Nie rozstawiałam przed każdym nóg, i nie chodziłam do łóżka w tym dniu kiedy poznałam faceta. Musiało minąć kilka miesięcy żebyśmy oboje sobie zaufali. A że nie wyszło i związki się rozpadły to już tak bywa.

Gość do Wyzwolona22
a jak prawiczek ma pecha i ciagle trafia na takie co mialy kilku partnerow i juz nie wytrzymuje tego?

Jak nie wytrzymuje to ja na to nic nie poradzę. Niech ma żal do życia i świata, nie do mnie. Ja nie miałam takich wymagań, żeby za pierwszym razem trafić na prawiczka. Chociaż wychodzę z założenia, że kto szuka ten znajduje. Można takiej osobie tylko szczerze życzyć powodzenia. Każdy zasługuje w końcu na szczęście.

Gość a która przyznała
się facetowi, że uprawiała wcześniej seks analny?

Pewnie już do końca po mnie wszyscy pojadą, ale dla mnie nie było problemu żeby powiedzieć o tym swojemu facetowi.

Gość może to fetyszysta
Mnie też kiedyś moja była powiedziała swój "przebieg", to jej odparłem coś w tym stylu : ok, to ja teraz zacznę na boku nadrabiać moje zaległości żeby ci dorównać. A ona obraziła się z ze mną zerwała (pinda jedna).

Gość do Wyzwolona22
jestes taka mloda (22 lata) i uprawialas juz seks analny?

Gość wyzwolona 22 to wytlumacz
A wy wszyscy oczywiście świętoj**....iwe dziewice i prawiczki, co to góra po dwóch partnerów mieli?! Jej d**a, jej sprawa! Zacofanie jest w tym kraju seryjnie :/" a w jakim kraju nie ma zacofania ,bo pewnie wiesz lepiej?

A to jakieś ograniczenie wiekowe do tego jest. Że np. od 25 roku życia można to robić? Każdy odpowiada za siebie. Ja w swoim życiu niczego nie żałuję, bo dzięki temu wiem czego chcę i potrafię bez oporów powiedzieć swojemu partnerowi co lubię. Oboje akceptujemy siebie i to jest najważniejsze. Wiesz ilu ludzi tyle opinii. Jedni wolą dziewczyny bez doświadczenia innym to nie przeszkadza. Nie uważam żebym robiła coś zdrożnego, bo nie stoję przy autostradzie w mini i nie chodzę co tydzień na dyskoteki zaliczając tam każdego faceta. A kiedy z kimś jestem poświęcam mu się bez reszty i jestem gotowa w ogień wskoczyć. Życie łóżkowe zbliża ludzi, a już udane pożycie to bezsprzecznie. Ale to tylko moje zdanie.

Gość gjgjhg
wyzwolona to nowoczesna szmatka, tak sie jej wydaje, jak chce rowności to może tak po gębie obic ? do koplani do pracy...ale nie, kobiety chcą równości w tematach tylko im odpowiadających, moralność to nie stereotyp, rozwiązłośc zawsze porowadzi do nieszczęsc ale co taka puszczalska małolata może wiedzieć o życiu

Zacofanie jest wszędzie. Napisałam to bo nie mogę zrozumieć dlaczego dziewczyny takie jak ja czy autorka nazywane są przez prawiczków puszczalskimi. To było do ludzi wrednych i zawistnych. Po krótkiej wymianie zdań rozumiem dlaczego Ci którzy mają ten pierwszy raz jeszcze przed sobą szukają pokrewnych w tym sobie kobiet. Szanuję to i patrzę teraz na to z innej strony. Przekonałam się po raz kolejny, że nie można oceniać kogoś nie znając go. I powiem tak: nie wiem lepiej i nie uważam się za wszechwiedzącą.

Gość wyzwolona 22 i naprawde
lubisz bzykac sie w pupe? to jest dla ciebie przyjemne?

łatwo Ci mnie oceniać co? Nowoczesna szmatka? Długo nad tym gjgjhg myślałeś/aś? Ja oczekuję równouprawnienia we wszystkim dla Twojej wiadomości. Praca w kopalni? Nie ma sprawy. Śrubokrętem, wiertarką i młotkiem też potrafię się obsługiwać (tylko bez skojarzeń). A co uważasz, że seks i zdobywanie doświadczenia jest tylko przywilejem facetów?

zacofanie jest wszedzie? czyli...puszczalskie we wszystkich krajach maja racje? mohery w Holandii i Belgii?? buahahahahah!!!

bo nie wiem czemu tyle dziewczyn uwaza to za takie przyjemne i za taki odlot dopiero teraz. jakas moda?

do wyzwolona 22 to wytlumacz: uważanie, że dziewczyny mające wielu partnerów to puszczalskie to dopiero zacofanie. A tak najczęściej uważają właśnie mohery. To ciekawe czemu moherów nie lubisz? Stoicie po tej samej stronie. Z resztą pojechać po kimś jest łatwo i przyjemnie, a ja mam to gdzieś :D

ale w Belgii czy tez Holandii nie ma moherow,to czemu nie lubia puszczalskich?

nie wiem, czy to moda czy nie moda, że tyle dziewczyn sie na to decyduje. Swoją drogą ciekawi mnie skąd masz takie info, bo ja nie słyszałam że jest na to taki wielki bom. Powiem w skrócie, że jak facet zna się na rzeczy to może być to super sprawa.

do wyzwolona 22 to wytlumacz: a przeprowadzałeś/aś tam ankietę, że to wiesz? I oczywiście zrobiłeś/aś rozeznanie, że wiesz, że nie ma tam zagorzałych katoliczek?

ale chyba nie lepsza sprawa niz normalny seks?

ja tam mieszkam! nie chcesz chyba napisac ze kraje Beneluksu za zacofane?? :D

Gość Seks analny to seks
dla związków z pewnym stażem, a nie dla seksu koleżeńskiego i nie na pierwszy seks z nowym partnerem

do wyzwolona 22 i naprawde: Seks analny to bardziej zabawa. Zwykłe zbliżenie daje bynajmniej mi więcej satysfakcji i przyjemności. Jedno i drugie jest fajne, ale klasyka to klasyka :) Nic jej nie zastąpi.

do Seks analny to seks: popieram do wyzwolona 22 to wytłumacz: Ok możesz tam mieszkać, ale ankieta i rozeznanie było? Nie sądzę. Możesz się opierać na poszczególnych opiniach. Tak jak ja mogę powiedzieć, że w Warszawie nie lubią puszczalskich, a w Krakowie jest ludziom wszystko jedno. Słuchaj jak nie pasuje ci moja osoba to znajdź sobie inne forum. Po co masz sobie nerwy szarpać :p

Gość gjgjhg
Wyzwolona, przykro mi bardzo, kobieta jest słabsza fizyczne, pozatym jest tak skonstruowana, że nie potrafi myśleć logicznie ( są wyjątki) nie przewiduje, natura je tak stworzyla, że to kobieta zachodzi w ciąże, kobieta to płeć piękna i jakos jej nie wypada pewnych rzeczy robić, pozatym kim trzeba być aby nie umieć znaleźć partnera na całe życie, tylko co 3 miesiące zmieniać pieprząc się z nim po miesiącu, tak ci już zostanie do końca życia, wiec nie wciskaj innym że to jest cool nowoczesne i prawidłowe, możesz to nazywać zacofanie ale niestety ktos ci pierdół do główki nawciskał i masz problemy z mysleniem. Moralność, etyka, wierność, wychowanie to dla Ciebie zacofanie, współczuje naprawdę.